almanim Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu?
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 18 Ağustos 2023 #2 almanim dedi: Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Sıfırlanıyor olması lazım.
almanim dedi: Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Sıfırlanıyor olması lazım.
Augusta Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 496 18 Ağustos 2023 #3 İnternet kafe sahibine deyip açtırsaydın. Bence gidip adamla konuş.
Velby Centipat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Yer Türkiye, Zonguldak, Ereğli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2023 #4 almanim dedi: Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... SonOyuncu'nun kendi sitesinden şifrenizi değiştirirseniz bir şey olmaz.
almanim dedi: Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... SonOyuncu'nun kendi sitesinden şifrenizi değiştirirseniz bir şey olmaz.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 18 Ağustos 2023 #5 almanim dedi: Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İnternet kafelerde genelde bilgisayarı kapattığın anda şifreler hesaplar falan sıfırlanıyor.
almanim dedi: Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İnternet kafelerde genelde bilgisayarı kapattığın anda şifreler hesaplar falan sıfırlanıyor.
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 5 18 Ağustos 2023 #6 Şifrenizi değiştirsenize hocam.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 18 Ağustos 2023 #7 İnternet kafelerde bilgisayar kapandığında veya dakikan bittiği zaman bütün indirdiğin programlar silinir, bütün değişiklikler sıfırlanır. Şifreler kalmaz.
İnternet kafelerde bilgisayar kapandığında veya dakikan bittiği zaman bütün indirdiğin programlar silinir, bütün değişiklikler sıfırlanır. Şifreler kalmaz.
eXcaLiBuR.2 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 272 Çözümler 3 23 Ocak 2025 #8 almanim dedi: Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Deep freeze var ise ve bilgisayar kapatıldıysa sorun olmaz.
almanim dedi: Arkadaşlarla SonOyuncu'da maçın ortasındayken dakikamız bitti. Çıkış yapamadım hesaptan. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Deep freeze var ise ve bilgisayar kapatıldıysa sorun olmaz.