M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #11 İnternet kafede bilgisayarı kapattığınızda her şey siliniyor hocam kafanızı yormayın.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #12 Hamza Eren dedi: 4 gün önce internet kafeye gittim. Ve Steam hesabımdan çıkış yapmayı unutup PC'yi kapattım. 2 gün sonra aklıma geldiğin de hemen Steam şifremi değiştirdim. Bu yeterli mi? Bilgilerime erişebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirseniz zaten çok problem olacağını sanmam ek olarak yaptığınız değişikler kaydedilmiyor diye biliyorum internet cafede.
Hamza Eren dedi: 4 gün önce internet kafeye gittim. Ve Steam hesabımdan çıkış yapmayı unutup PC'yi kapattım. 2 gün sonra aklıma geldiğin de hemen Steam şifremi değiştirdim. Bu yeterli mi? Bilgilerime erişebilirler mi? Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirseniz zaten çok problem olacağını sanmam ek olarak yaptığınız değişikler kaydedilmiyor diye biliyorum internet cafede.