İnternet kafede kim bilir kaç saat boyunca aralıksız kullanıldı, ve kim bilir ne kadar sürede bir temizlendi? Ya da hiç mi temizlenmedi? İnternet kafeden bilgisayar alınabilir ama bu fiyata alınmaz. O kafeci arkadaş o sistemi eşek gibi kullanmış şimdi de gelip sana kar edeceği bir fiyattan satıyor. Senden aldığı 3000 TL'nin üzerine bi 3000 daha koyup yeni sistem alacak kafeye. Ne bu adama para kazandır ne de parana yazık et. Ryzen 5 3400G ile güzel bi APU sistem diz keyfine bak CS:GO ve Valorant'ta o bahsettiğin pc ile eşdeğer fpsleri görürsün.
Arkadaşım RX560 ekran kartı olan i5 4. nesil 1TB SSD'ye sahip olan ve üstüne 23inç 5ms gecikmli 75Hz monitöre 3000 TL vermiş. Banada mantıklı geldi babamla konuştum. Kafedeki abla 1050 Ti ekran kartlı i5 4. nesil ve aynı monitörü 3200TL'ye pazarlıkla anlaştık. Bana mantıklı geldi. Sizce 3500 TL'ye monitör dahil alınır mı? Bu arada bizim hep gidip oynadığımız bilgisayarlar CS:GO orta ayarlar 200 FPS Valorant yüksek 120 FPS rahat oynatıyor alayim mi?
Arkadaşım RX560 ekran kartı olan i5 4. nesil 1TB SSD'ye sahip olan ve üstüne 23inç 5ms gecikmli 75Hz monitöre 3000 TL vermiş. Banada mantıklı geldi babamla konuştum. Kafedeki abla 1050 Ti ekran kartlı i5 4. nesil ve aynı monitörü 3200TL'ye pazarlıkla anlaştık. Bana mantıklı geldi. Sizce 3500 TL'ye monitör dahil alınır mı? Bu arada bizim hep gidip oynadığımız bilgisayarlar CS:GO orta ayarlar 200 FPS Valorant yüksek 120 FPS rahat oynatıyor alayim mi?
Ha taksi çıkmasi araba almışsın ha internet Cafe'den bilgisayar almışsın aynı şey. Hadi aldın diyelim parçaların ortalama ömrü 6 aydan az sürüyor. Cebindeki paraya buradan sistem tavsiyelerine uygun makine toplaman daha mantıklı.