İnternet kafeden bilgisayar alınır mı?

emirhanatacjk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben internet kafeden bilgisayar almayı düşünüyorum. İnternet kafeden bilgisayar alınır mı? Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Özellikleri ve fiyatını yarın buraya ekleyeceğim fiyatının pahalı mı normal mi olduğuna dair bir şey de söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ben internet kafeden bilgisayar almayı düşünüyorum. İnternet kafeden bilgisayar alınır mı? Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? Özellikleri ve fiyatını yarın buraya ekleyeceğim fiyatının pahalı mı normal mi olduğuna dair bir şey de söylerseniz sevinirim.
Knk sen internet kafedeki bilgisayarlara nasıl davranıyorsun ya da gördüğün kadarıyla nasıl davranıyorlar önce bunu bi düşün. Tabi tanıdık yer makinelere iyi bakıyorsa e bide ucuzsa şansını dene derim.Az bir fiyat farkı varsa o kadar süre yük altında kalmış parçaları şahsen ben almazdım.

Peki 5 bin TL bütçeye Valorant oynatan sistem alabilir miyim ( monitör dahil) hazır veya toplama fark etmez ama hazır olursa daha iyi olur fazla anlamıyorum toplamadan vs.
Neo 3A-RX550 - Game Garaj hocam burdan monitör de seçebilirsiniz 5000 i 400-500 tl geçebilir
Ortalama kaç FPS verir valorantta low ayarlarda bir de başka önerisi olan varsa link bırakırsa iyi olur

Son düzenleme:
Peki 5 bin TL bütçeye Valorant oynatan sistem alabilir miyim ( monitör dahil) hazır veya toplama fark etmez ama hazır olursa daha iyi olur fazla anlamıyorum toplamadan vs.

Neo 3A-RX550 - Game Garaj hocam buradan monitör de seçebilirsiniz 5000'i 400-500 TL geçebilir.

Hocam ama geç kaldınız geçenlerde donanım arşivi 5000 TL'ye harika bir sistem toplamıştı sanırsam o bitmişti bir bakayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı