R5 230 burada bahsedilen HD 5770 karttan kat kat daha zayıf bir kart.
@Silinen üye 140TL verilir mi tartışılır. Sisteminiz ancak bunu kaldırıyorsa alın ama sistem yeterliyse biraz bütçe arttırıp 300TL civarına 750ti kovalamak bence daha mantıklı.
R5 230 burada bahsedilen HD 5770 karttan kat kat daha zayıf bir kart.
@Silinen üye 140TL verilir mi tartışılır. Sisteminiz ancak bunu kaldırıyorsa alın ama sistem yeterliyse biraz bütçe arttırıp 300TL civarına 750ti kovalamak bence daha mantıklı.
140 TL'ye alınır internet kafede hurdası çıkmadıysa. Hemen hemen aynı ayarda olan HD6790 ekran kartımla LoL'ü en yüksek grafik ayarında 120 FPS oynuyordum. CS:GO'yu tam hatırlamıyorum en yüksekte en az 60 FPS'de oynatıyordu. PUBG'yi ise en düşük 720p 60 FPS oynatıyordu. Yani işinizi görür diye düşünüyorum. İ5 3570k ile kullanmıştım.
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Masaüstü Bilgisayar n11.com'da! Masaüstü Bilgisayar için ziyaret edin.
Youtube'dan bir-iki videoya baktım. CS:GO'yu 1080P High ayarlarda 20-40 FPS arası oynamışlar. Siz ayar düşürerek oynayabilirsiniz. Ama kart zaten milat öncesi, bir de senelerdir İnternet kafenin bilgisayarında sabahtan akşama kadar kullanıldığını var sayarsak, aynı performansı alamayabilirsiniz.
Evde ağabeyimin emektar PC'sinde 5570 var. Üzerindeki fan bozuldu. Ben de bir tane kasa fanı alıp 502 ile onun üstüne yapıştırıp lastikle sardım. Karta ne olduysa Youtube'da 1080P veya 720P 60 FPS video izlerken player kasar oldu. Ama ilk aldığımızda COD 3 falan oynuyorduk yani. Sizin alacağınız 5770 daha üstün bir kart olduğundan en azından saydığınız oyunları oynatır diye düşünüyorum.