5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 5 Kasım 2022 #1 Selam. Trendyol'da gezerken böyle bir ilana denk geldim. Sizce doğru mudur, alınır mı? XFX Amd Radeon Rx 6600 Xt Speedster Swft Açıklamayı Okuyunuz Fiyatı, Yorumları - Trendyol XFX Amd Radeon Rx 6600 Xt Speedster Swft Açıklamayı Okuyunuz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Selam. Trendyol'da gezerken böyle bir ilana denk geldim. Sizce doğru mudur, alınır mı? XFX Amd Radeon Rx 6600 Xt Speedster Swft Açıklamayı Okuyunuz Fiyatı, Yorumları - Trendyol XFX Amd Radeon Rx 6600 Xt Speedster Swft Açıklamayı Okuyunuz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #2 Kaç yıl kullanıldığını ve hangi oyunların oynandığını bilmek lazım.Genelde mining yapılmış kadar hasarlı ekran kartları olabiliyor.
Kaç yıl kullanıldığını ve hangi oyunların oynandığını bilmek lazım.Genelde mining yapılmış kadar hasarlı ekran kartları olabiliyor.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 Hocam Black Friday geliyor, biraz indirim kovalarsanız sıfır ürün almayı deneyebilirsiniz. Yerinizde olsam tercih etmezdim.
Hocam Black Friday geliyor, biraz indirim kovalarsanız sıfır ürün almayı deneyebilirsiniz. Yerinizde olsam tercih etmezdim.
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 5 Kasım 2022 #4 kardesgarantisibenim dedi: Kaç yıl kullanıldığını ve hangi oyunların oynandığını bilmek lazım.Genelde mining yapılmış kadar hasarlı ekran kartları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bana da ilginç geldi hocam ondan bir konu açmak istedim.
kardesgarantisibenim dedi: Kaç yıl kullanıldığını ve hangi oyunların oynandığını bilmek lazım.Genelde mining yapılmış kadar hasarlı ekran kartları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bana da ilginç geldi hocam ondan bir konu açmak istedim.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #5 kardesgarantisibenim dedi: Kaç yıl kullanıldığını ve hangi oyunların oynandığını bilmek lazım.Genelde mining yapılmış kadar hasarlı ekran kartları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıldığı yıl linkte yazıyor, oynandığı oyun ile de bir alakası yok.
kardesgarantisibenim dedi: Kaç yıl kullanıldığını ve hangi oyunların oynandığını bilmek lazım.Genelde mining yapılmış kadar hasarlı ekran kartları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıldığı yıl linkte yazıyor, oynandığı oyun ile de bir alakası yok.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #6 Açıklamada 8 ay kullanıldığı yazıyor. Ürünün testlerini rica edebilirsiniz. Eğer bir sorun yoksa alabilirsiniz bence fiyatı baya uygunsa. Adınıza faturalı gelmeside bir artı bence.
Açıklamada 8 ay kullanıldığı yazıyor. Ürünün testlerini rica edebilirsiniz. Eğer bir sorun yoksa alabilirsiniz bence fiyatı baya uygunsa. Adınıza faturalı gelmeside bir artı bence.