İnternet kafeden GTA 5 Online'a girilirse ban yenilir mi?

Rynoma

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Steam'den GTA 5 hesabı aldım, oyunu indirmeye uğraşmak istemediğim için internet kafeye gidip oyunu orada Online şekilde oynayacağım ama beni korkutan şey orada oynadığımda hesaba Online ban gelir mi?

Merhaba Steam'den GTA 5 hesabı aldım, oyunu indirmeye uğraşmak istemediğim için internet kafeye gidip oyunu orada Online şekilde oynayacağım ama beni korkutan şey orada oynadığımda hesaba Online ban gelir mi?
Niye gelsin?

İnternet kafelerde orijinal GTA 5 yok diye biliyorum. Hepsi korsan. Yine indirmeniz gerekmez mi? Merakımdan soruyorum.

İnternet kafelerde orijinal GTA 5 yok diye biliyorum. Hepsi korsan. Yine indirmeniz gerekmez mi? Merakımdan soruyorum.

Hepsi korsan ama önceden Steam'den kendi Half-Life hesabıma girip oynamıştım.

Para hilesi ölümsüzlük tarzı hileler yüklü olduğu için Rockstar 3.part yazılımından banlar diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…