4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 2 Temmuz 2021 #21 One Face dedi: En az sorun çıkaran sürümü hangisi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home Single Language.
One Face dedi: En az sorun çıkaran sürümü hangisi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home Single Language.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 2 Temmuz 2021 #22 One Face dedi: En az sorun çıkaran sürümü hangisi? Genişletmek için tıkla... Bütün sürümler aynı hocam sadece Pro da işinize yaramayacak özellikler var hangisini kurarsanız kurun fark etmez son sürüm olduğu sürece.
One Face dedi: En az sorun çıkaran sürümü hangisi? Genişletmek için tıkla... Bütün sürümler aynı hocam sadece Pro da işinize yaramayacak özellikler var hangisini kurarsanız kurun fark etmez son sürüm olduğu sürece.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.895 Çözümler 62 2 Temmuz 2021 #23 Hangi bilgisayarı satın aldınız ve karar verdiniz?
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 2 Temmuz 2021 #24 SunSet dedi: Hangi bilgisayarı satın aldınız ve karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Hani konu açmıştım ya hocam. İlk attığım bir laptop vardı. Siz RAM'i değiştirilemiyor diye beğenmemiştiniz. Onu. SunSet dedi: Hangi bilgisayarı satın aldınız ve karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız da iyiydi ama bunu aldım. Yarın gelecek.
SunSet dedi: Hangi bilgisayarı satın aldınız ve karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Hani konu açmıştım ya hocam. İlk attığım bir laptop vardı. Siz RAM'i değiştirilemiyor diye beğenmemiştiniz. Onu. SunSet dedi: Hangi bilgisayarı satın aldınız ve karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız da iyiydi ama bunu aldım. Yarın gelecek.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.895 Çözümler 62 2 Temmuz 2021 #25 One Face dedi: Hani konu açmıştım ya hocam. İlk attığım bir laptop vardı. Siz RAM'i değiştirilemiyor diye beğenmemiştiniz. Onu. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. İnternet kafeye gidince antivirüs kur ve öyle Rufus ile flaşlayın.
One Face dedi: Hani konu açmıştım ya hocam. İlk attığım bir laptop vardı. Siz RAM'i değiştirilemiyor diye beğenmemiştiniz. Onu. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. İnternet kafeye gidince antivirüs kur ve öyle Rufus ile flaşlayın.