İnternet Kafeler Neden Windows 7 Kullanıyor?

lfatihmeral

Hectopat
Başlıkta yazdığım gibi neden iyi internet kafeler Windows 7 kullanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan veya eski oyunlar güncel sistemlerde sorun çıkarabiliyor. Fakat artık W7 desteği sonlandığına göre özellikle güncel donanım kullanan internet cafeler W10 sürümüne geçmek zorundalar. Çoğu internet cafelerdeki sistemler 4-5 yıllık sistemler. Bu sistemlerin en stabil W7 de çalışması da ayrı bir olasılık.

Herkes Windows 7 kullanabiliyor ondan. Başlat menüsüne alışık değil insanlar Windows 10.

Bilindik işletim sistemi olduğu için. Üstte söylenen gibi çoğu kişi Windows 7, Windows XP alışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi internet kafelerin hepsinde Windows 10 vardır çünkü güncel ve iyi performanslı parçalar sadece bugün Windows 10'da çalışıyor.

Hatta ve hatta Windows 10 1809 kullanıyorlar, kullanmak zorundalar. FaceIT AntiCheat sadece güncel Windows sürümünde çalışıyor örneğin

Ayrıca, kaç kişi başlat menüsünü kullanıyor ben çok merak ediyorum. Şahsen 2012'den beri Windows 7'yi ana işletim sistemim olarak kullanmıyorum ve Windows 7 kullandığımda bile arama yapma dışında başlat menüsünü hiç açmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…