MyMlk Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 404 Çözümler 5 Yer Safranbolu-Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #11 Orangkal dedi: Yok oraya girebildim ama ondan sonrası yok Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam Arkadaş sanırım bu konudaki ayardan bahsediyor gibi ama tam emin olamadım. O cevap verene kadar bir bakın isterseniz.
Orangkal dedi: Yok oraya girebildim ama ondan sonrası yok Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam Arkadaş sanırım bu konudaki ayardan bahsediyor gibi ama tam emin olamadım. O cevap verene kadar bir bakın isterseniz.
Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2024 #12 MyMlk dedi: Kusura bakmayın hocam Arkadaş sanırım bu konudaki ayardan bahsediyor gibi ama tam emin olamadım. O cevap verene kadar bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ben modemi değiştirdim, yeni gönderdiklerini sorun düzeldi. Yeni gönderdikleri ya bozuk ya da ben kuramadım bakalım ne olacak teşekkürler
MyMlk dedi: Kusura bakmayın hocam Arkadaş sanırım bu konudaki ayardan bahsediyor gibi ama tam emin olamadım. O cevap verene kadar bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam ben modemi değiştirdim, yeni gönderdiklerini sorun düzeldi. Yeni gönderdikleri ya bozuk ya da ben kuramadım bakalım ne olacak teşekkürler
MyMlk Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 404 Çözümler 5 Yer Safranbolu-Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #13 Sorunu çözmenize sevindim hocam. Umarım bir daha böyle ilginç bir problem yaşamazsınız
Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2024 #14 MyMlk dedi: Sorunu çözmenize sevindim hocam. Umarım bir daha böyle ilginç bir problem yaşamazsınız Genişletmek için tıkla... Vallahi ondan sonra bir sürü yine uğraştım eski modemi taktik yenisini iade ettik bir sürü reset falan ama sonuçta şu an internet var
MyMlk dedi: Sorunu çözmenize sevindim hocam. Umarım bir daha böyle ilginç bir problem yaşamazsınız Genişletmek için tıkla... Vallahi ondan sonra bir sürü yine uğraştım eski modemi taktik yenisini iade ettik bir sürü reset falan ama sonuçta şu an internet var