yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #1 1 aydır bu sorunu yaşıyorum. Sorunum diyelim Steam'den dosya indiriyorum bir anda 50 KB'ye iniyor, sorun gidericiyi açıyorum sorun bulunamadı dediği an da düzeliyor bu neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2022
1 aydır bu sorunu yaşıyorum. Sorunum diyelim Steam'den dosya indiriyorum bir anda 50 KB'ye iniyor, sorun gidericiyi açıyorum sorun bulunamadı dediği an da düzeliyor bu neden olabilir?
L Lolipop3535 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Ocak 2022 #2 Modem arayüzüne girip hat değerlerini at lütfen. Sadece Steam kullanırken mi oluyor yoksa genel olarak mı gidiyor?
Modem arayüzüne girip hat değerlerini at lütfen. Sadece Steam kullanırken mi oluyor yoksa genel olarak mı gidiyor?
Omer_deniz Picopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #3 Oyunlarda ping değerlerin sapıtması normal, birçok oyunda ping hep coşar, tozutur.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 4 Ocak 2022 #4 Bu tarz sorunların modemi kapatıp açmak gibi basit çözümleri olabiliyor.
yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #5 Lolipop3535 dedi: Modem arayüzüne girip hat değerlerini at lütfen. Sadece Steam kullanırken mi oluyor yoksa genel olarak mı gidiyor? Genişletmek için tıkla... Genel olarak. Omer_deniz dedi: Oyunlarda ping değerlerin sapıtması normal, birçok oyunda ping hep coşar, tozutur. Genişletmek için tıkla... Tümden internet gidiyor. IDaRKLoRD dedi: Bu tarz sorunların modemi kapatıp açmak gibi basit çözümleri olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim.
Lolipop3535 dedi: Modem arayüzüne girip hat değerlerini at lütfen. Sadece Steam kullanırken mi oluyor yoksa genel olarak mı gidiyor? Genişletmek için tıkla... Genel olarak. Omer_deniz dedi: Oyunlarda ping değerlerin sapıtması normal, birçok oyunda ping hep coşar, tozutur. Genişletmek için tıkla... Tümden internet gidiyor. IDaRKLoRD dedi: Bu tarz sorunların modemi kapatıp açmak gibi basit çözümleri olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim.