İnternet kesilmesi

Salihseqw

Centipat
Daha fazla  
Herkese kolay gelsin benim sorunum şu TeamSpeak3 kullanıyorum TS3 arkada bir sıkıntı yok oyuna giriyorum internet gidiyor sonra masaüstüne geliyorum geri geliyor, bu sürekli oluyor. Bazen de hiç gelmiyor kapatmam gerekiyor bazen de bilgisayarı kapatmak istediğimde bilgisayar açık kalıyor ekran kapalı ama fanlar çalışıyor. BIOS sürümü ile bir ilgisi olabilir mi? Lütfen cevaplayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle BIOS güncellemesi yapın sonrasında aygıt yöneticisinden hata veren bir donanım olup olmadığına bakın eğer yok ve sorun devam ediyor ise temiz kurulum deneyin.

Öncelikle BIOS güncellemesi yapın sonrasında aygıt yöneticisinden hata veren bir donanım olup olmadığına bakın eğer yok ve sorun devam ediyor ise temiz kurulum deneyin.

BIOS nasıl güncellenir bilmiyorum ve sistemime zarar gelir diye korkuyorum.

Çevremde bilgisayardan anlayan yok :/

Çevremde bilgisayardan anlayan yok :/

Kendiniz yapmak isterseniz ve riskleri kabul ediyorsanız örnek olması amaçlı rehber bırakıyorum eğer kendiniz risk almak istemezseniz en yakın bilgisayarcıda da yaptırabilirsiniz kısa süren bir işlem olup sistemin başında beklemeniz önerilir.

Rehber.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki BIOS'u güncellediğim de çözülür mü sıfırdan Windows bile kurdum çok kez format attım.

Oyun oynuyordum az önce mesela internet gitti oyun takılıyor ses bozulmaya başlıyor sonra düzeliyor internet geri geliyor ya da gelmiyor.

Oyun oynuyordum az önce mesela internet gitti oyun takılıyor ses bozulmaya başlıyor sonra düzeliyor internet geri geliyor ya da gelmiyor.

Temiz kurulum işlemlerini yapmışsınız bunun haricinde fiziksel bir arıza veya BIOS sürüm sorunudur şu an en kolayı güncelleme olup önceliği ona vermenizi öneririm eğer düzelmez ise fiziksel kontroller yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…