İnternet Kesilmesinin Ardından Hızın Düşmesi

Daha fazla  
İlk defa 15 gün önce yaşadığım bu problem tekrar yaşandı; Modemin İnternet ışığı yanmayı bıraktıktan sonra modemi 5 dakikalığına kapatıp açtığımda internet bağlantımı tekrardan sağlamış oluyorum fakat internet hızım düşmüş oluyor. Hız testi yaparken bir değişiklik olmuyor fakat Steam üzerinden bir indirme işlemi yapmak istediğimde hızımda farklılık olduğunu anlayabiliyorum.

3 Yıldır Superonline kullanıyorum sadece son 15 günden beri bu sorunu yaşamaktayım, internet aniden gidiyor geldiğinde hızım düşmüş oluyor. İlk seferinde normal haline dönmesi 3 veya 4 günü bulmuştu sanırım ama o süre zarfında sabrımı da iyice yitirdim tekrardan bir o kadar sabırlı davranabilecek durumda değilim.

Sorunun kaynağı ne olabilir sizce?

Aynı sorun bende de var. 3 günde bir internet gidiyor. Canımı sıkmaya başladı bu durum. Superonline’ı aramamın ardından yaklaşık 2 saate sorun gideriliyor fakat tam önemli bir iş yaparken kesilince modemi yerden yere vurasım geliyor. Bir çaresini bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…