İnternet kesintisinin sebebi ne olabilir?

Makaleler
2
Evimize sıfırdan CAT6 kablo döşettik ama yine de internet her 30 dakikada bir gidip duruyor. Önce "DSL" ışığı gidiyor sonra "DSL" geri geliyor. "DSL" geldiği zaman da "ınternet" ışığı gidiyor. Devriyeli gidip duruyorlar. Modem hafif ısınıyor ama ondan kaynaklanacağını sanmıyorum. Gelen ekipte sorunu bir türlü çözemedi. Adeta çıkmaza girdik. Modem hat değerleri aşağıda yer alıyor;

ModemHatDeğeri.png

Bilgi.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evimize sıfırdan CAT6 kablo döşettik ama yine de internet her 30 dakikada bir gidip duruyor. Önce "DSL" ışığı gidiyor sonra "DSL" geri geliyor. "DSL" geldiği zaman da "ınternet" ışığı gidiyor. Devriyeli gidip duruyorlar. Modem hafif ısınıyor ama ondan kaynaklanacağını sanmıyorum. Gelen ekipte sorunu bir türlü çözemedi. Adeta çıkmaza girdik. Modem hat değerleri aşağıda yer alıyor;

Eki Görüntüle 1476212

Eki Görüntüle 1476213
Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili oim üzerinden arıza kaydı oluşturur musunuz?

Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili oim üzerinden arıza kaydı oluşturur musunuz?

Oluşturmuştum yaklaşık 2-3 gün önce ama sorun çözülmedi. Açtığım arıza kaydı hala aktif zaten. Eve ekip geliyor ama sorunu bulamıyor. Belki başka bir sebebi vardır diye buraya yazma gereği duydum.

Merhaba, hattınız 4 saattir Online görünüyor ama bu süre içinde sorun yaşadınız mı?

Hayır , bu süreç içinde herhangi bir sorun yaşamadım sadece 1 kere gitti. İnşallah düzelmiştir.

Merhaba, hattınız 4 saattir Online görünüyor ama bu süre içinde sorun yaşadınız mı?

İnternet yine gidip duruyor. Eskiden gittiği zaman 2 dakika içinde yeniden geliyordu ama bu sefer gidiş o gidiş. 5 dakika boyunca gelmedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı