İnternet kesmesi sorunu

Yakuza33

Hectopat
Daha fazla  
Toshiba leptop aldım 1 hafta önce o zamandan beri bi' anda kapanıyor yeniden bağlan demek zorunda kalıyorum bunu nasıl çözerim?
    • Windows 8.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelledim ama bir 5 tane isteğe bağlı kaldı.
Windows 8.1.1 olarak güncellemeleri tamamiyle bitirin. Sonrasında ethernet kartınızın güncel sürümünü indirerek güncelleyin. Sorun devam ederse modem üzerinden kontroller yapabiliriz.

Wireless bağlantınızı kaybediyorsanız yalnız değilsiniz. Birçok kullanıcı bu sorunu yaşıyor. Bende yaşıyordum Windows 8.1'e yükselttim, düzelmişti. İşletim sistemi güncelleştirmeleri ve varsa sürücü güncelleştirmelerini yükleyin.

Notebook modelini yazmamışsın. Wireless adaptörü intel olmalı. Buradan sürücü kontrolü yapın.
Intel® Driver Update Utility
Yaptım bu çıktı.
The Intel® Driver Update Utility supports Internet Explorer*, Firefox*, Google Chrome*, and Safari* browsers.

Use the following tips if you are having trouble running the utility on one of the supported browsers.

Microsoft Internet Explorer*

1. Download the ActiveX*/Java* installer to install the ActiveX/Java component manually.
  2. Click Run.
  3. Follow the on-screen instructions. When the installation is complete, the progress bar and installation box will disappear.
  4. Click Close to exit this dialog box.
  5. Click Check your system for the latest updates to run the Intel® Driver Update Utility again.
Mozilla Firefox*, Google Chrome*, and Safari*

1. Make sure you have the latest version of Java* installed.
  2. Click Check your system for the latest updates to run the Intel® Driver Update Utility again.
Netscape*

No troubleshooting tips are available for this browser.

Back
Ne yapayım? modeli nerede yazıyor yazayım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı