İnternet konusunda ne yapayım sizce?

Makaleler
5
Yer
Marsilya
Şimdi iç tesisatımda ek olduğu için bir sıkıntı var. Bir onu tamir ettirip. Saye sistemini beklemek var. Ya da fiber başvurusu yapmak var. Saye sistemi fiber için geçirliyse fibere başvuru yapmayı düşünüyorum. Ya da değilse dahil edilirse fibere başvuru yapabilirim diye düşünüyorum. Sizce hangisi mantıklı olur sizden fikir almak istedim. Upload önemli bana.

Bu dediğinize göre her halükarda fibere başvuru yapmayacak mısınız? Ben mi yanlış anladım?

Sıkıntı iç Tesisat'ta ise biraz uğraştırıcı olabilir. O yüzden tesisatınız eski ise uğraşmayın.

Bu dediğinize göre her halükarda fibere başvuru yapmayacak mısınız? Ben mi yanlış anladım?

Saye sistemi gelecek ya. VDSL2 için miydi hatırlamıyorum. Daha yüksek upload hızları alabilcez. Benim de altyapı VDSL2 olduğu için saye sistemine dahil olcam. Fakat fiber dahilmi onu bilmiyorum dahil ise fibere başvuru yapacağım. Değilse VDSL2 kullanacağım. Upload önemli olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…