İnternet kopmasının nedeni ne?

berkayaktas395

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, en az 1 yıldır taşındığımız evde belirsiz aralıklarla sürekli VDSL internet kopuyor. İnternet 1 ay sağlam olduğu oluyor, günde 40 defa koptuğu da oluyor, günde 3-4 defa koptuğu da oluyor yani çok belirsiz. Superonline kullandığımız zaman Türk Telekom altyapısında sorun bina içi tesisatta dendi ancak bina içi tesisatta olduğunu düşünmüyorum çünkü 1 ay içinde hiç kopmadığı da oluyor. Sizce gerçekten sorun bina içi tesisatta mı, yoksa Türk Telekom kendi müşterisi olmadığımız için mi yardımcı olmuyor? (Bina içinden kablo çekersem doğal gaz borusunun yanından olacak bu da çok tavsiye edilmiyor.)

DSL hat değerleriniz paylaşabilir misiniz?

Şu an internet tamamen gitmiş durumda hat değerine bakamıyorum.

Hocam ek yeri varsa oradan oluyordur ek yeri yoksa modem yazılımını güncellemelisin.

Türksat Kablonet kullanıyorum şu an kurulumu yapan kişi klasik bantla sardı sorun olur mu diye sordum olmaz dedi.

Hocam ek yeri varsa oradan oluyordur ek yeri yoksa modem yazılımını güncellemelisin.

Türksat Kablonet kullanıyorum şu an kurulumu yapan kişi klasik bantla sardı sorun olur mu diye sordum olmaz dedi.

DSLAM kilidini açmak kopmaya neden olabilir?

Bu kilit nedir ve nasıl bakılıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı