İnternet kopuyor

Berko64

Hectopat
Merhaba, internet servis sağlayıcım Türk Telekom. 50 MB fiber internet kullanıyorum yaklaşık 2 aydır internetimde inanılmaz derecede sinir bozan kopmalar oluyor. Bildiğiniz gidiyor ve modeme reset atmadığım sürece saatlerce gelmiyor, resetten sonra da 10-15 dakika içerisinde tekrar kaybolabiliyor.

Bu sırada modemin üzerindeki “internet” ışığı kırmızı yanıyor. Binamızda 24 daire var ve her dairede internet mevcut, sadece bende problem var. Defalarca kez müşteri hizmetleriyle görüştüm eve 5-6 defa teknik destek ekibi geldi, aşağıdaki portları kontrol ettiler, WAN kablosu değiştirdiler, modem değişikliği yapıldı fakat nafile.

Bazen 2 hafta sorunsuz çalışıyor sonra bir gün anlamsız şekilde gidiyor, müşteri hizmetlerini arıyorum teknik destek geliyor kontrol ediyorlar modeme reset atıyorlar internet geliyor; sonra yine gidiyor sonsuz bir döngüdeyim sanki. Artık delirmek üzereyim, herhangi bir fikri olan var mı artık? Bu problemden komple kurtulmak istiyorum.

Bu sadece sizde değil herkeste oluyor hocam.

Tüm Türk Telekom kullananlarda oluyor. Mesela bende kullanıyorum 23 Kasım 2020'den 15 Ocak 2021'e kadar internetim yoktu.
Gerçekten şaka gibi, hız konusunda hiçbir problemim yok fakat kesinti olduğu zaman cinlerim tepeme çıkıyor. Bir de homeoffice çalışıyorum çok sıkıntı yaratıyor, farklı bir İSS önerini varsa lütfen paylaşın.

Benim önerim yok. Olsaydı size yardım etmek isterdim.

Konunun üzerinden çok fazla zaman geçtiğinin farkındayım ama aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözüm bulunabildi mi acaba?

Konunun üzerinden çok fazla zaman geçtiğinin farkındayım ama aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözüm bulunabildi mi acaba?
Merhaba.

Bodrum katından dairemize gelen kabloda sıkıntı olduğunu teyit ettik ve aşağıdan yukarıya gelen kabloyu elektrikçi vasıtasıyla komple yenilettik. Sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…