İnternet kullanılmasına rağmen altyapı gözükmüyor

420957

Hectopat
Merhaba hocalarım.
Halihazırda Türk Telekom'dan internet aboneliğimiz olmasına rağmen altyapı sorgulama yaptığımda hem Türk Telekom'un kendi sitesinde hem de TurkNet gibi altyapı sorgulama sitelerinde altyapımız yok görünüyor. No 29'da oturuyorum no 25'deki komşunun adresini sorgulayınca onda 75 Mbps hızda altyapı ve port var görünüyor. Ankastre kutunun fotoğrafını bırakıyorum. Şöyle bir durumda var bu ankastre komşunun binasına bağlı ama sadece bizim binaya internet gidiyor bu ankastre üzerinden. Bu ankastreyede direkten kablo geliyor. Solda görünen yeşil bina bizim.

IMG_20220629_085110.jpg

Bu durumda ne yapmalıyım? Farklı bir ISS'e geçmek istiyorum yakında tahhütümüz bitecek fakat altyapı görünmediği için başvuramıyorum.
Ankastre kutu var. Boş port var. Binaya kadar gelen kablo var. Halihazırda kullanılan internet aboneliği de var ama altyapı yok. 😤😓

Son düzenleme:
Daha 1 dakika önce benzer bi durumda olduğumdan Netspeed aradım, geçiş olduğunda sıkıntı olmuyormuş. Arayıp bi teyit edebilirsiniz. Ama geçiş yapmadan kaç hız alabiliyorsunuz bilgisi veremiyorlar adresten bulamadıkları için.

Bir de ayrıca belediyeden adres teyidi isteyebilirsiniz tarzı bir şey dedi. Muhtarlığa vs. bir sor istersen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı