Zarpon Hectopat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar telefonun interneti ile bilgisayara bağlanıyorum. Şimdi web sitelerinde birsürü reklam var bunları göstermeyecek ve kullanımı en aza indirecek bir uygulama veya tarayıcı var mı?
Arkadaşlar telefonun interneti ile bilgisayara bağlanıyorum. Şimdi web sitelerinde birsürü reklam var bunları göstermeyecek ve kullanımı en aza indirecek bir uygulama veya tarayıcı var mı?
Barış Günay Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 1.880 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2015 #2 UC Browser.
Alperen Kara Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 659 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2015 #3 Zarpon dedi: telefonun interneti ile bilgisayara bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Telefonun internetini paylaşıyorsanız bilgisayarda reklamları göstermeyen Adblock eklentisi var. Onu kullanabilirsiniz.
Zarpon dedi: telefonun interneti ile bilgisayara bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım. Telefonun internetini paylaşıyorsanız bilgisayarda reklamları göstermeyen Adblock eklentisi var. Onu kullanabilirsiniz.