İnternet Kurulumunu Bizzat Yapabilir miyiz?

Esat TEMEL

Hectopat
Daha fazla  
Adamlar ankastre kurulumu yaptıktan sonra direkt fişi takip kablo ile modeme baglarsam interneti kullanmaya baslayabilir miyim? Evde kurulum için 50 TL istiyorlar, o kurulumda modem arayüzü falan galiba, yardimci olabilecek var mi? Evimde 3 delikli prizden var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet hattı varsa evet ama yeni internet baglatacaksan sıfırdan onların bağlaması lazım.

Adamlar ankastre kurulumu yaptıktan sonra direkt fişi takip kablo ile modeme baglarsam interneti kullanmaya baslayabilir miyim? Evde kurulum için 50 TL istiyorlar, o kurulumda modem arayüzü falan galiba, yardimci olabilecek var mi? Evimde 3 delikli prizden var.

Ben bağlatırken evde kurulum hizmeti vermiyordu aldığım firma. Elektrikçi çağırıp bağlattım ankastre kutusundan kendi evime. Sıfır hat olduğu için apartmanın ankastre kutusuna çekip gitmişlerdi, eve ben kendim (elektrikçi çağırarak) bağlattım. Şimdi nasıl bilmiyorum ama önceden internet varsa evinde direkt takıp kullanabilirsin. Sıfır ise direkt sağlayıcıya ver parayı her şeyi (modem kurulumu dahil) ayarlasın gitsin. Elektrikçi çağırırsan ona da aynı ücreti vereceksin sadece kablo bağlatmak için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı