O oguzhanaydınn Hectopat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2017 #1 Internet kutusundaki mavi beyaz kabloların biri veya kendi kendine çıktığını gördüm, bu bağlantıyı kendi başıma yapabilir miyim?
Internet kutusundaki mavi beyaz kabloların biri veya kendi kendine çıktığını gördüm, bu bağlantıyı kendi başıma yapabilir miyim?
goqhan06 Hectopat Katılım 20 Ekim 2017 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2017 #2 İnternet kutusu derken bina girişindeki ankastre panosu mu, modeme giren RJ11 jack mı? açıklayıcı olursanız veya resmini paylaşırsanız yardım alabilirsiniz.
İnternet kutusu derken bina girişindeki ankastre panosu mu, modeme giren RJ11 jack mı? açıklayıcı olursanız veya resmini paylaşırsanız yardım alabilirsiniz.
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2017 #3 Galiba ankastre kutusunu kast ediyorsun. Öyleyse onu tornovida ucuyla oturtacak şekilde bastırabilirsin.
Galiba ankastre kutusunu kast ediyorsun. Öyleyse onu tornovida ucuyla oturtacak şekilde bastırabilirsin.