erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #11 Talha murat dedi: Tabii Benim yaptığım ayarlar ondan ibaret değil. Genişletmek için tıkla... Ayarları buradan da paylaşır mısınız sayın hocam. Bende merak ettim de. Tabi imkanınız varsa.
Talha murat dedi: Tabii Benim yaptığım ayarlar ondan ibaret değil. Genişletmek için tıkla... Ayarları buradan da paylaşır mısınız sayın hocam. Bende merak ettim de. Tabi imkanınız varsa.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #12 Talha murat dedi: Tabii Benim yaptığım ayarlar ondan ibaret değil. Genişletmek için tıkla... Basitinden bunlar benimki. Dediğim gibi 2.modemi router olarak kullandığım için gerek duymuyorum ince yapar yapmaya. Fakat yinede paylaşmak isterseniz seve seve dinleriz.
Talha murat dedi: Tabii Benim yaptığım ayarlar ondan ibaret değil. Genişletmek için tıkla... Basitinden bunlar benimki. Dediğim gibi 2.modemi router olarak kullandığım için gerek duymuyorum ince yapar yapmaya. Fakat yinede paylaşmak isterseniz seve seve dinleriz.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 28 Ocak 2021 #13 Hemen paylaşıyorum herkese biraz beklerseniz.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 28 Ocak 2021 #14 Talha murat dedi: Hemen paylaşıyorum herkese biraz beklerseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam discordu indirdim şimdi ne yapayım?
Talha murat dedi: Hemen paylaşıyorum herkese biraz beklerseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam discordu indirdim şimdi ne yapayım?
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 28 Ocak 2021 #15 Başka ayar aklıma gelirse söylerim. InternetciMen dedi: Hocam Discord'u indirdim şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Hesabınız varsa girin yoksa oluşturun. Dosya Ekleri 11.PNG 251,9 KB · Görüntüleme: 97 33.PNG 145,4 KB · Görüntüleme: 64 55.PNG 363,6 KB · Görüntüleme: 67 525.PNG 296,2 KB · Görüntüleme: 68
Başka ayar aklıma gelirse söylerim. InternetciMen dedi: Hocam Discord'u indirdim şimdi ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Hesabınız varsa girin yoksa oluşturun.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 28 Ocak 2021 #16 Talha murat dedi: Başka ayar aklıma gelirse söylerim. Hesabınız varsa girin yoksa oluşturun. Genişletmek için tıkla... Hesabımla girdim discord şuan açık.
Talha murat dedi: Başka ayar aklıma gelirse söylerim. Hesabınız varsa girin yoksa oluşturun. Genişletmek için tıkla... Hesabımla girdim discord şuan açık.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 28 Ocak 2021 #17 InternetciMen dedi: Hesabımla girdim Discord şu an açık. Genişletmek için tıkla... Tamam isminizi ve ekitek numaranızı paylaşırsanız sevinirim.
InternetciMen dedi: Hesabımla girdim Discord şu an açık. Genişletmek için tıkla... Tamam isminizi ve ekitek numaranızı paylaşırsanız sevinirim.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 28 Ocak 2021 #18 Baran#3116 Talha murat dedi: Tamam isminizi ve ekitek numaranızı paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Baran#3116
Baran#3116 Talha murat dedi: Tamam isminizi ve ekitek numaranızı paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Baran#3116