İnternet mi, Yazıcıoğlu mu, Doğubank mı?

GucciGang

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir PC toplamaya karar verdim hatta birkaç parçasını internet üzerinden aldım. Fakat bana Yazıcıoğlu ve Doğubank'dan nakit paraya çok daha ucuz bir şekilde alabileceğimi söylediler parçaları. Acaba bu doğrumu çünkü nakit alışveriş yapıyorum? Arada cidden fiyat farkları var mı yoksa internet daha mı ucuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlarını hepsinin biliyorum hatta söyle bir sistem yaptım.

RYZEN 5 1600 850 TL
GIGABYTE AB350 Gaming 436TL
FSP 600w 80+ Bronze PSU 234TL
MSI RX 470 Gaming X 935TL
SEAGATE 1t HDD 185TL
Dark n10 Advanced 250TL
birde 350-400 civarı RAM e vereceğim.

Bazı parçaları satın aldım . Bunları daha uyguna alma şansım var mıdır Doğubank'tan veya Yazıcıoğlu'ndan ? Sistem hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Benim nacizane tavsiyem bu tarz alışverişini esnaftan yapma. İnternette güvenilir siteler var. Bu yerlerde daha ucuzsa bir sebebi vardır. Kimse babasının hayrına iş yapmaz.

Son düzenleme:
Hangi parçaları satın aldınız acaba?

Sistemde değiştirmek istediğim bazı parçalar var çünkü :kedi:

Mesela HDD Toshiba P300 olursa daha iyi olur. Ayrıca RX 470 yerine GTX 1060 alınabilir.

Bu arada ben olsam internetten alırdım. Bildiğinden şaşmayacaksın.

Ben de ona karar verdim internetten alıyorum. HDD aldım. Sadece ekran kartı ve ram kaldi almadığım . 1060'a baktım fiyat cok artıyor. RX 470'le baya fark var arada. Genel olarak uyguna gelmiş mi sistem yoksa daha düşük fiyatlara alınabilirmiydi onu öğrenmek istedim ?

Bunu görmüştüm fakat markasını hiç bilmediğim için yanaşamadım. Ram olarak 8 GB tek düşünüyorum şuan için ana kartıma uyanı alacam. Genel olarak 3250 TL'ye gelecek bu sistem ben uygun olduğunu düşünüyorum bileşenlerine göre.

Inno3D gayet iyi ve kaliteli bir markadır.

Sistemin son ve kesin halini liste halinde yazar mısınız?

Fiyatına göre iyi olup olmadığını söyleyebilirim o zaman.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı