F fb USTAWUU Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 166 3 Temmuz 2024 #1 Merhaba internet modemimi 3'lü kabloya taksam sorun olur mu?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #2 fb USTAWUU dedi: Merhaba internet modemimi 3'lü kabloya taksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yoo niye sorun olsun?
fb USTAWUU dedi: Merhaba internet modemimi 3'lü kabloya taksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yoo niye sorun olsun?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 3 Temmuz 2024 #3 Olmaz hocam bütün girişlerde aynı enerjiyi alacak.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #4 Maomao dedi: Olmaz hocam bütün girişlerde aynı enerjiyi alacak. Genişletmek için tıkla... Niye olmuyor hocam? Modemin çektiği enerji ne ki? Ben 10 yıldır 3'lü, 5'li prizle kullanıyorum mesela.
Maomao dedi: Olmaz hocam bütün girişlerde aynı enerjiyi alacak. Genişletmek için tıkla... Niye olmuyor hocam? Modemin çektiği enerji ne ki? Ben 10 yıldır 3'lü, 5'li prizle kullanıyorum mesela.
F fb USTAWUU Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 166 3 Temmuz 2024 #5 chaturanga dedi: Yoo niye sorun olsun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kullanıyorum 2 yer ona 1 tanesi internet olacak. Maomao dedi: Olmaz hocam bütün girişlerde aynı enerjiyi alacak. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kullanıyorum 2 yer ona 1 tanesi internet olacak.
chaturanga dedi: Yoo niye sorun olsun? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kullanıyorum 2 yer ona 1 tanesi internet olacak. Maomao dedi: Olmaz hocam bütün girişlerde aynı enerjiyi alacak. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kullanıyorum 2 yer ona 1 tanesi internet olacak.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.991 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 3 Temmuz 2024 #6 Benim olduğum iş yerinde 1 modem 2 bilgisayar 1 yazıcı bir de iş telefonu bağlı sorun yaşamadık. chaturanga dedi: Niye olmuyor hocam? Modemin çektiği enerji ne ki? Ben 10 yıldır 3'lü, 5'li prizle kullanıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz anlamında yazdım da farklı anlaşılmış gibi duruyor.
Benim olduğum iş yerinde 1 modem 2 bilgisayar 1 yazıcı bir de iş telefonu bağlı sorun yaşamadık. chaturanga dedi: Niye olmuyor hocam? Modemin çektiği enerji ne ki? Ben 10 yıldır 3'lü, 5'li prizle kullanıyorum mesela. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz anlamında yazdım da farklı anlaşılmış gibi duruyor.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #7 Maomao dedi: Benim olduğum iş yerinde 1 modem 2 bilgisayar 1 yazıcı bir de iş telefonu bağlı sorun yaşamadık. Sorun olmaz anlamında yazdım da farklı anlaşılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam şimdi o gözle okuyunca, Türkçe'nin elastikiyeti
Maomao dedi: Benim olduğum iş yerinde 1 modem 2 bilgisayar 1 yazıcı bir de iş telefonu bağlı sorun yaşamadık. Sorun olmaz anlamında yazdım da farklı anlaşılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam şimdi o gözle okuyunca, Türkçe'nin elastikiyeti
F fb USTAWUU Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 166 3 Temmuz 2024 #8 chaturanga dedi: Anladım hocam şimdi o gözle okuyunca, türkçenin elastikiyeti Genişletmek için tıkla... CAT5 mi iyi CAT5e mi?
chaturanga dedi: Anladım hocam şimdi o gözle okuyunca, türkçenin elastikiyeti Genişletmek için tıkla... CAT5 mi iyi CAT5e mi?