İnternet modemin yanındayken daha hızlı çekiyor

sessız357

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar öncelikle.
Kopuk kopuk gelen bir internetim var. Paketim 45 Mbps bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Modemin yanında iken 45 Mbps çekiyor kendi odama geçince 2-3 Mbps'lere düşüyor ve kopuk kopuk. Mesela telefon bağlı 1-2 dk sonra bu ağa bağlanılamıyor diyor. E ben şimdi 70.000₺'ye masaüstü bilgisayar aldım ama internet yok ne yapacağım? Yardımcı olursanız sevinirim dostlar.

Sorunumu nasıl bir cihaz çözer ne almam gerekiyor? Link ve uygulamam gereken aşamaları da özetlerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En güçlü ve makul çözüm kablo. Kablo kullanamam diyorsanız, WiFi Extender deneyebilirsiniz ancak hiçbir zaman kesin bir sonuç verdiğini görmedim extenderların.

Kablo çekemem.

Kablo çekemem.

Hocam o zaman sinyal güçlendiriciler var, mesafe arttıkça çekim gücü azalır. Ama telefon ile bilgisayar Wi-Fi modülleri arasında fark vardır, bilgisayarın daha kuvvetlidir. Modemi yakınlaştırıp bir de siyal güçlendirici alırsanız sinyal kuvvetlenir kopmalar azalır ama download Upload'ı tam verimiyle alamazsınız.

Nereye takılıyor tam olarak hocam ve bunu nasıl pc ye bağlayacağız

@387787 kablo çekince kesinlikle tam veride mi alırız kral
Prize takıyorsunuz. Alet WiFi ağınıza bağlanıyor sonrasında da ondan aldığı sinyali yine kablosuz bir şekilde iletiyor, hız kaybı yaşatıyor haliyle ancak stabil bir bağlantı sunuyor. Dediğim gibi bilgim çok değil, kullandığım bir alet değil.

Öbür sorunuza gelirsek kaliteli bir CAT6 kablo ile kuracağınız bağlantı modeme gelen interneti hem uploadıyla hem downloadıyla %100 bir verimlilikle verecektir.

2-3Mbps çekiyor ya 1 mbps mi oluyor yani yoksa orijinalinde 45 mbps ise 20-25 mi yapıyor

Mesajınızı anlayamadım.

Ancak orijinal hızınız 100 Mbps ise 50 gibi hızlara düşebilrsiniz diye düşünüyorum. Dediğim gibi kullandığım bir alet değil gerçek dünya kullanımı açısından hiçbir fikrim ve tecrübem yok. Yazdığım kesin bir şekilde doğru da olmayabilir. Bilen arkadaşlar mutlaka görüş bildirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…