Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 Merhaba. İnternet çok yavaş. Nasıl hızlandırabilirim?
I ismet06 Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 55 31 Ağustos 2023 #2 Rsmefaw dedi: Merhaba. İnternet çok yavaş. Nasıl hızlandırabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi ISS kullanıyorsun? Kaç Mbps hızın var? Altyapı sorgulatınca kaç Mbps Max hız çıkıyor sana kontrol ettin mi?
Rsmefaw dedi: Merhaba. İnternet çok yavaş. Nasıl hızlandırabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi ISS kullanıyorsun? Kaç Mbps hızın var? Altyapı sorgulatınca kaç Mbps Max hız çıkıyor sana kontrol ettin mi?
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 31 Ağustos 2023 #3 Rsmefaw dedi: Merhaba. İnternet çok yavaş. Nasıl hızlandırabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni paket alarak, ethernet kullanarak.
Rsmefaw dedi: Merhaba. İnternet çok yavaş. Nasıl hızlandırabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni paket alarak, ethernet kullanarak.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #4 ismet06 dedi: Hangi ISS kullanıyorsun? Kaç Mbps hızın var? Altyapı sorgulatınca kaç Mbps Max hız çıkıyor sana kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... 16 Mbps var. Modemle aynı odadayım çekim gücünde sorun yok. 4 Mbps veriyor.
ismet06 dedi: Hangi ISS kullanıyorsun? Kaç Mbps hızın var? Altyapı sorgulatınca kaç Mbps Max hız çıkıyor sana kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... 16 Mbps var. Modemle aynı odadayım çekim gücünde sorun yok. 4 Mbps veriyor.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 31 Ağustos 2023 #5 Rsmefaw dedi: 16 Mbps var. Modemle aynı odadayım çekim gücünde sorun yok. 4 Mbps veriyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet kullanın.
Rsmefaw dedi: 16 Mbps var. Modemle aynı odadayım çekim gücünde sorun yok. 4 Mbps veriyor. Genişletmek için tıkla... Ethernet kullanın.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #6 Earas dedi: Ethernet kullanın. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile 4 Mbps alıyorum ethernetle kaç alırım?
Earas dedi: Ethernet kullanın. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ile 4 Mbps alıyorum ethernetle kaç alırım?
I ismet06 Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 55 31 Ağustos 2023 #7 Rsmefaw dedi: Wi-Fi ile 4 Mbps alıyorum Ethernet'le kaç alırım? Genişletmek için tıkla... Altyapında sorun yoksa 16 ya yakın alırsın.
Rsmefaw dedi: Wi-Fi ile 4 Mbps alıyorum Ethernet'le kaç alırım? Genişletmek için tıkla... Altyapında sorun yoksa 16 ya yakın alırsın.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.105 Çözümler 17 Yer İstanbul 31 Ağustos 2023 #8 Rsmefaw dedi: Wi-Fi ile 4 Mbps alıyorum ethernetle kaç alırım? Genişletmek için tıkla... Ethernetle en az 12-14 alırsınız diye düşünüyorum.
Rsmefaw dedi: Wi-Fi ile 4 Mbps alıyorum ethernetle kaç alırım? Genişletmek için tıkla... Ethernetle en az 12-14 alırsınız diye düşünüyorum.