RaioNN Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 76 16 Ocak 2021 #1 Bizim evin yanında inşaat vardı. Orada da internet kablosunu kestiler, ne zaman gelir sizce tahmini?
C Cgnbambamco Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #2 Biraz uzun sürebilir.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 16 Ocak 2021 #3 RaioNN dedi: Bizim evin yanında inşaat vardı. Orada da internet kablosunu kestiler, ne zaman gelir sizce tahmini? Genişletmek için tıkla... Her bölgenin santral hizmeti ve teknik servisi farklı. Bunun kesin bir tarihi olmamakla birlikte kimse net bilemez. 10 saatte de gelir 10 günde de gelir.
RaioNN dedi: Bizim evin yanında inşaat vardı. Orada da internet kablosunu kestiler, ne zaman gelir sizce tahmini? Genişletmek için tıkla... Her bölgenin santral hizmeti ve teknik servisi farklı. Bunun kesin bir tarihi olmamakla birlikte kimse net bilemez. 10 saatte de gelir 10 günde de gelir.
RaioNN Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 76 16 Ocak 2021 #4 N Cgnbambamco dedi: Biraz uzun sürebilir Cgnbambamco dedi: Biraz uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... ne kadar sürer tahmini o koca siyah kabloyu takcaklar Genişletmek için tıkla...
N Cgnbambamco dedi: Biraz uzun sürebilir Cgnbambamco dedi: Biraz uzun sürebilir. Genişletmek için tıkla... ne kadar sürer tahmini o koca siyah kabloyu takcaklar Genişletmek için tıkla...
C Cgnbambamco Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #5 Yani bunu tahmin etmek zor ama en geç 1 saatte yaparlar diye düşünüyorum.
RaioNN Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 76 16 Ocak 2021 #6 Cgnbambamco dedi: Yani bunu tahmin etmek zor ama en geç 1 saatte yaparlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka 1 ay oldu
Cgnbambamco dedi: Yani bunu tahmin etmek zor ama en geç 1 saatte yaparlar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka 1 ay oldu
C Cgnbambamco Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #7 RaioNN dedi: Kanka 1 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Ov bayağı kötüymüş modemininizin markası nedir?
RaioNN dedi: Kanka 1 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Ov bayağı kötüymüş modemininizin markası nedir?
RaioNN Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 76 16 Ocak 2021 #8 Cgnbambamco dedi: Ov bayağı kötüymüş modemininizin markası ne Genişletmek için tıkla... Kanka modem çalışıyotüm sokakta var bizim tarafta
Cgnbambamco dedi: Ov bayağı kötüymüş modemininizin markası ne Genişletmek için tıkla... Kanka modem çalışıyotüm sokakta var bizim tarafta
C Cgnbambamco Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #9 Anlayamadım modeminizin markası Vodafone mu Turkcell mi TurkNet mi onu sordum.
RaioNN Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 76 16 Ocak 2021 #10 RaioNN dedi: Kanka modem çalışıyotüm sokakta var bizim tarafta Genişletmek için tıkla... Var derken internet yok Cgnbambamco dedi: Anlayamadım modeminizin markası Vodafone mu Turkcell mi TurkNet mi onu sordum. Genişletmek için tıkla... Tplink Cgnbambamco dedi: Anlayamadım modeminizin markası Vodafone mu Turkcell mi TurkNet mi onu sordum. Genişletmek için tıkla... Tplink Son düzenleme: 16 Ocak 2021
RaioNN dedi: Kanka modem çalışıyotüm sokakta var bizim tarafta Genişletmek için tıkla... Var derken internet yok Cgnbambamco dedi: Anlayamadım modeminizin markası Vodafone mu Turkcell mi TurkNet mi onu sordum. Genişletmek için tıkla... Tplink Cgnbambamco dedi: Anlayamadım modeminizin markası Vodafone mu Turkcell mi TurkNet mi onu sordum. Genişletmek için tıkla... Tplink