RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.160 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #11 SabriKeser dedi: ZYXEL galiba. Genişletmek için tıkla... Modeminizin paneline girin (192.168.1.1), hat değerleri "Durum > DSL" kısmında olması lazım.
SabriKeser dedi: ZYXEL galiba. Genişletmek için tıkla... Modeminizin paneline girin (192.168.1.1), hat değerleri "Durum > DSL" kısmında olması lazım.
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #12 RFKaya dedi: Modeminizin paneline girin (192.168.1.1), hat değerleri "Durum > DSL" kısmında olması lazım. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım girmek için kullancı adı ve şifre yerine "amin - ttnet" yazın demişlerdi hatalı diyor ne yazmam lazım?
RFKaya dedi: Modeminizin paneline girin (192.168.1.1), hat değerleri "Durum > DSL" kısmında olması lazım. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım girmek için kullancı adı ve şifre yerine "amin - ttnet" yazın demişlerdi hatalı diyor ne yazmam lazım?
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.160 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #13 SabriKeser dedi: İnternetten baktım, girmek için kullanıcı adı ve şifre yerine "amin - ttnet" yazın demişlerdi. Hatalı diyor, ne yazmam lazım? Genişletmek için tıkla... "admin - ttnet" olmuyorsa "admin - admin", "admin - turktelekom" veya "ttnet - ttnet" olabilir. Bunları da deneyin.
SabriKeser dedi: İnternetten baktım, girmek için kullanıcı adı ve şifre yerine "amin - ttnet" yazın demişlerdi. Hatalı diyor, ne yazmam lazım? Genişletmek için tıkla... "admin - ttnet" olmuyorsa "admin - admin", "admin - turktelekom" veya "ttnet - ttnet" olabilir. Bunları da deneyin.
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #14 RFKaya dedi: "admin - ttnet" olmuyorsa "admin - admin", "admin - turktelekom" veya "ttnet - ttnet" olabilir. Bunları da deneyin. Genişletmek için tıkla... Hiç biri işe yaramıyor.
RFKaya dedi: "admin - ttnet" olmuyorsa "admin - admin", "admin - turktelekom" veya "ttnet - ttnet" olabilir. Bunları da deneyin. Genişletmek için tıkla... Hiç biri işe yaramıyor.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.160 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #15 SabriKeser dedi: Hiçbiri işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Panelin şifresini değiştirmiş olabilirsiniz. Modemi sıfırlamayı deneyin. Modemi Türk Telekom vermediyse, DSL kullanıcı adı ve şifresini girmeniz gerekebilir.
SabriKeser dedi: Hiçbiri işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Panelin şifresini değiştirmiş olabilirsiniz. Modemi sıfırlamayı deneyin. Modemi Türk Telekom vermediyse, DSL kullanıcı adı ve şifresini girmeniz gerekebilir.
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #16 RFKaya dedi: Panelin şifresini değiştirmiş olabilirsiniz. Modemi sıfırlamayı deneyin. Modemi Türk Telekom vermediyse, DSL kullanıcı adı ve şifresini girmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Onları da deneyeyim. RFKaya dedi: Panelin şifresini değiştirmiş olabilirsiniz. Modemi sıfırlamayı deneyin. Modemi Türk Telekom vermediyse, DSL kullanıcı adı ve şifresini girmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Ara yüze giriş yaptım ama bulamadım dediğiniz yerleri.
RFKaya dedi: Panelin şifresini değiştirmiş olabilirsiniz. Modemi sıfırlamayı deneyin. Modemi Türk Telekom vermediyse, DSL kullanıcı adı ve şifresini girmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Onları da deneyeyim. RFKaya dedi: Panelin şifresini değiştirmiş olabilirsiniz. Modemi sıfırlamayı deneyin. Modemi Türk Telekom vermediyse, DSL kullanıcı adı ve şifresini girmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Ara yüze giriş yaptım ama bulamadım dediğiniz yerleri.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.160 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #17 SabriKeser dedi: Arayüze giriş yaptım ama bulamadım dediğiniz yerleri. Genişletmek için tıkla... Panele girip, ekran görüntüsü atabilir misiniz?
SabriKeser dedi: Arayüze giriş yaptım ama bulamadım dediğiniz yerleri. Genişletmek için tıkla... Panele girip, ekran görüntüsü atabilir misiniz?
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #18 RFKaya dedi: Panele girip, ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Burası mı?
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.160 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #19 SabriKeser dedi: Eki Görüntüle 921783 Burası mı? Genişletmek için tıkla... Bakım kısmında olabilir mi? Orayı kontrol edin.
SabriKeser dedi: Eki Görüntüle 921783 Burası mı? Genişletmek için tıkla... Bakım kısmında olabilir mi? Orayı kontrol edin.
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #20 RFKaya dedi: Bakım kısmında olabilir mi? Orayı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hesabı Uzaktan MGMT Yapılandırma Yeniden başlat Tanılama bunlar var.
RFKaya dedi: Bakım kısmında olabilir mi? Orayı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı hesabı Uzaktan MGMT Yapılandırma Yeniden başlat Tanılama bunlar var.