İnternet neden yavaşlıyor?

voidex86

Femtopat
Daha fazla  
İnternet çok yavaşlamaya başladı. Televizyonda 720p bile dona dona izleniyor. Oyun atıyor. Bundan nefret etmeye başladım artık.

İnternet çok yavaşlamaya başladı. Televizyonda 720p bile dona dona izleniyor. Oyun atıyor. Bundan nefret etmeye başladım artık.

Kullandığınız operatöre danıştınız mı? Hangi operatörü kullanıyorsunuz ve altyapınız ne kadar destekliyor? Ucu kapalı soru sordunuz.

Kullandığınız operatöre danıştınız mı? Hangi operatörü kullanıyorsunuz ve altyapınız ne kadar destekliyor? Ucu kapalı soru sordunuz.

TurkNet GigaFiber bir de 4.5G bile bazen çok yavaş Turkcell

Modem/ONT yeniden başlatmayı denediniz mi?

Ethernet kablosu bağlayabilirseniz hem Wi-Fi hem de kablolu internet Speedtest'te ne kadar hız veriyor test edebilir misiniz?

Modem/ONT yeniden başlatmayı denediniz mi?

Ethernet kablosu bağlayabilirseniz hem Wi-Fi hem de kablolu internet Speedtest'te ne kadar hız veriyor test edebilir misiniz?

Hayır ama denesek de aynı oluyordu

Sorun uygulamalar da modemler de bir şey yok. Benim internet 50 mbps reklamı bile 1080p de oynatıyor bazense 144p de açıyor YouTube uçmuş. Özellikle shorts videolar takılıyor garip garip şeyler bıktırıcı. Çok premium kullandık diye aldırmaya mı çalışıyor ne yapıyorlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…