İnternet önerisi

mustafa9797

Centipat
Öncelikle selamlar arkadaşlar, bu zamana kadar internet altyapısı sorguladığımda altyapı yok görünüyordu. Bugün Türk Telekom çalışanları yan apartmana internet bağlamak için geldiklerinde altyapı meselesini sordum Dolap Fiber ile fiber internet bağlatabilir mişim, bunu söylediler. 2.fotodaki gösterdiğim kablonun bir ucunu 1. fotodaki dolaba, yan apartmana da kablonun diğer ucunu bağladılar. Bu olaydan sonra internetten altyapıyı sorguladım. TurkNet'te altyapı sorguladım ve 41 Mbps'ye kadar hız alabilecegimi gördüm. 35 Mbps 85 liraya internet verebiliyorlarmış. Millenicom'da da ayni sekilde 35 Mbps 85 lira seçeneği çıktı. Bu zamana kadar hiç çıkmıyordu bu tarifeler. Mahallemde hiç kazı falan da olmadı. Nasıl altyapı geldi onu anlamadım. Şimdi bu TurkNet'in falan sunduğu tarifeler fiber mi VDSL mi ADSL mi? Hangi firmayı öneriyorsunuz, sizce hangi firmadan internet bağlatmalıyım? Şimdiden ilgilenip cevap verenlere teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20210310_141311.jpg
    232,2 KB · Görüntüleme: 48
  • FB_IMG_1615384166873.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2021-03-10-18-16-31-747_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2021-03-10-17-57-52-730_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum şöyle ki, 3-4 yıl Türk Telekom kullanmış birisi olarak altyapısal olarak bana kalırsa berbat. Tabi ki şansa iyi yerlerde kullanan arkadaşlar var ama genel olarak altyapısal olarak başarısız ve pahalı bir internet. 16Mbps internete 85 lira veriyordum ben. Üstelik 16 bile veremiyor sadece 5-7 arasında alıyordum. Şu an Kablonet kullanıyorum. 105 liraya 12 ay taahhüt ile 100Mbps 5 upload alıyorum ve gayet memnunum. 24 ay taahhüt ile 95 liraya kadar düşüyoer. 2'nci olarak TurkNet'de taaahüt olmadığı için istediğin zaman başka sağlayıcıya geçebilirsin. Bildiğin kadarıyla en düşük ping değerleri TurkNet'e ait. Milleni de aynı şekilde taahhütsüz fakat memnun olan olsa da şikayeti fazla bir sağlayıcı. Sana tavsiyem Kablonet altyapısı varsa Kablonet kullanman. Yoksa TurkNet güzel bir seçenek gibi duruyor. Türk Telekom'a bulaşmayın bile.

Ben bildiğiniz mahallede ikamet ediyorum. Bulunduğum binada altyapı olmadığı için bildiğiniz direkten gelen siyah kabloyu eve çekip modeme bağladılar. Türk Telekom'un 24 Mbps'lik paketi kullanıyorum ve 23-24 Mbps geliyor. İnanması zor ama hiçbir sıkıntı çekmedim bu zamana kadar.
Oyunlarda ping sorunum zaten yok. Galiba biraz fazla şanslıyım.

Bro dediğin gibi Türk Telekom pahalı. 24 mbps internete 86 lira dediler bugün bana. Sonra bi araştırayım dedim Türknet filan daha ucuza daha hızlı internet veriyormuş. Kablonet benim olduğum yerde maalesef hizmet veremiyor. Ben Hatay Dörtyol'da oturuyorum. Türknet bağlatmayii düşünüyorum. Bro bir de şey soracam, benim altyapı 41 mbpsye kadar destekliyormuş. Ben 100 mbps internet tarfiesini alsam 41 mbpsden hızlı internet alabilecek miyim ?
Şanslıymışsın bro. Türk Telekomdan memnun olan nadir kişilerdensin galiba )

100 almana gerek yok dostum. 50Mbps tarifeleri de vardır TurkNet'in. Ve çoğu zaman gösterdiği hizmeti veriyor diye biliyorum. Hem taahhüt de olmadığı için istediğin zaman başka sağlayıcıya geçebilirsin.

100 almana gerek yok dostum. 50Mbps tarifeleri de vardır TurkNet'in. Ve çoğu zaman gösterdiği hizmeti veriyor diye biliyorum. Hem taahhüt de olmadığı için istediğin zaman başka sağlayıcıya geçebilirsin.
Evet doğru diyorsun yani sonuçta o 100mbpsyi de tam alabilirim değil mi ?

Türk net kullanıyorum. Senin gibi yeni bağladılar alt yapıyı. Altyapı yeni olduğu için 100mps kotasız 85 TL alabilirsiniz. 2.4ghz ve 5ghz olarak 2 modem geliyor. 2 gündür kullanıyorum hala 100mps hız veriyor bir sıkıntı göremedim almanı tavsiye ederim. Beğenmez iseniz 1 ay içinde iptal edebilirsiniz. TurkNet - 1000 MBPS'e Kadar Hızlı, Kotasız, Taahhütsüz İnternet - TurkNet .

O nasıl oluyor ya bro ? Bende 35 mbps internet bile 85 lira görünüyor. 100mbps sen nasil 85e alabiliyorsun. Gayet iyiymiş.

Eğer altyapın 41 veriyorsa maksimum 41 alabilirsin.
Hadi ya.
Türknet başvurduktan kaç gün sonra gelip interneti bağlıyor bro ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…