İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 6 Nisan 2021 #21 Turknet, ne kadar internet kullanırsam kullanayım'ki "1,5 tb " geçtiğim oluyor. 85 tl Artı olarak 1000 dakika ev telefonu konuşması. Baya iyi bi internetleri var, mükemmel gerçekten ben çok beğeniyorum.
Turknet, ne kadar internet kullanırsam kullanayım'ki "1,5 tb " geçtiğim oluyor. 85 tl Artı olarak 1000 dakika ev telefonu konuşması. Baya iyi bi internetleri var, mükemmel gerçekten ben çok beğeniyorum.
Clemandtime Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 464 Makaleler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #22 Skeppie dedi: Sakın ama sakın TTNET alma. Genişletmek için tıkla... Maalesef bende TTNET var zaten ondan kurtulmak için bu konuyu açtım
Skeppie dedi: Sakın ama sakın TTNET alma. Genişletmek için tıkla... Maalesef bende TTNET var zaten ondan kurtulmak için bu konuyu açtım
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #23 Silinen üye dedi: Kablonet kullanıyorum 3 yıldır çok mutluyum. Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Ben de 4 yıla yakındır Kablonet kullanıyorum.
Silinen üye dedi: Kablonet kullanıyorum 3 yıldır çok mutluyum. Genişletmek için tıkla... Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Ben de 4 yıla yakındır Kablonet kullanıyorum.
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 6 Nisan 2021 #24 Nonexistent dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Ben de 4 yıla yakındır Kablonet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok iyiler son yıllarda biraz bozdular gibi ama yinede en iyisi benim altyapıma göre konuşuyorum Kablonet.
Nonexistent dedi: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Ben de 4 yıla yakındır Kablonet kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok iyiler son yıllarda biraz bozdular gibi ama yinede en iyisi benim altyapıma göre konuşuyorum Kablonet.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #25 Silinen üye dedi: Gerçekten çok iyiler son yıllarda biraz bozdular gibi ama yine de en iyisi benim altyapıma göre konuşuyorum Kablonet. Genişletmek için tıkla... Hocam biz yıllarca kötü kullandık sonra modem üreticisine yönlendirdiler ayar çektiler son durum bu.
Silinen üye dedi: Gerçekten çok iyiler son yıllarda biraz bozdular gibi ama yine de en iyisi benim altyapıma göre konuşuyorum Kablonet. Genişletmek için tıkla... Hocam biz yıllarca kötü kullandık sonra modem üreticisine yönlendirdiler ayar çektiler son durum bu.