R RedDead Femtopat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #21 Aynı sorunu bende yaşıyorum bi çözüm buldunuz mu. Pc formatladım ama yine düzelmedi. (Netspeed kullanıyorum) Netspeedden kimseye ulaşamıyorum.
Aynı sorunu bende yaşıyorum bi çözüm buldunuz mu. Pc formatladım ama yine düzelmedi. (Netspeed kullanıyorum) Netspeedden kimseye ulaşamıyorum.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 30 Aralık 2023 #22 RedDead dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum bi çözüm buldunuz mu. Pc formatladım ama yine düzelmedi. (Netspeed kullanıyorum) Netspeedden kimseye ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağı netspeed. İSS değişmekten başka bir çözüm yolu yok
RedDead dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum bi çözüm buldunuz mu. Pc formatladım ama yine düzelmedi. (Netspeed kullanıyorum) Netspeedden kimseye ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağı netspeed. İSS değişmekten başka bir çözüm yolu yok
R RedDead Femtopat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #23 Baran0141 dedi: Sorunun kaynağı netspeed. İSS değişmekten başka bir çözüm yolu yok Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Baran0141 dedi: Sorunun kaynağı netspeed. İSS değişmekten başka bir çözüm yolu yok Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
nerissa34 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 121 31 Aralık 2023 #24 RedDead dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm buldunuz mu? PC formatladım ama yine düzelmedi. (Netspeed kullanıyorum) Netspeed'den kimseye ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bir hafta mühlet verdim. Düzelmezse geçeceğim TurkNet'e geri.
RedDead dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm buldunuz mu? PC formatladım ama yine düzelmedi. (Netspeed kullanıyorum) Netspeed'den kimseye ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bir hafta mühlet verdim. Düzelmezse geçeceğim TurkNet'e geri.