Epic Games İnternet olduğu halde indirme yapmıyor

ErennZ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PC'de internetim var ancak Epic Games'ten oyun indirmeye çalışınca kuyruğa alındı diyor 1-2 dk beklettikten sonra yükleme başarısız diyor. Bilgisayara telefon interneti bağlayınca indirme yapıyor. Normal internet 30-32 Mbps civarı, önceden böyle problemim yoktu sonradan çıktı bir de Microsoft Store'da da indirme yapmıyor. Oyun içindeyse herhangi bir sorun yok YouTube'da da sorun yok sadece indirirken var. Bildiğiniz çözüm önerisi var mıdır?

Dosya Ekleri

• 17419840709843508930588629728880.jpg
    17419840709843508930588629728880.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 43
Modemi resetlemeyi deneyebilirsin, klasik çözümler dene ne bileyim kabloyu çıkar geri tak vesaire.

Epic Games, İnternetin hızlı bile olsa indirmeyi çok düşük mb hızlarında yapıyordu Steam'e oranla. Bundan şikayetçi olanlar da ayrıca belirtebilir onun çözümünü biliyorum.

Modemi resetlemeyi deneyebilirsin, klasik çözümler dene ne bileyim kabloyu çıkar geri tak vesaire.

Epic Games, İnternetin hızlı bile olsa indirmeyi çok düşük mb hızlarında yapıyordu Steam'e oranla. Bundan şikayetçi olanlar da ayrıca belirtebilir onun çözümünü biliyorum.
Denedim hocam yine aynı önceden de herşey aynıydı sorun yoktu son 1 ayda böyle oldu.İnternet hızı düşükte olsa yine indirme yapıyordu şimdi hiç bişey yapmıyor Epic uygulamasını bile telefon internetiyle indirdim.

Denedim hocam yine aynı önceden de herşey aynıydı sorun yoktu son 1 ayda böyle oldu.İnternet hızı düşükte olsa yine indirme yapıyordu şimdi hiç bişey yapmıyor Epic uygulamasını bile telefon internetiyle indirdim.
Peki bahsettiğin şey Steamde'de oluyor mu? Oluyorsa gerçekten internette problem var. Eğer olmuyorsa Epic Launcher'ı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin, aklıma başka çözüm gelmiyor. Onar seçeneklerini de deneyebilirsin silmeden önce.

Peki bahsettiğin şey Steamde'de oluyor mu? Oluyorsa gerçekten internette problem var. Eğer olmuyorsa Epic Launcher'ı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin, aklıma başka çözüm gelmiyor. Onar seçeneklerini de deneyebilirsin silmeden önce.
Hocam sadece epic games ve Microsoft store da oluyor iki taraftanda anca telefon internetiyle indirme yapabiliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı