zalf430 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 871 Çözümler 3 1 Nisan 2020 #11 Tortue dedi: Modem arayüzüne bilgisayardan erişebilirsin, internet bağlantısına gerek yok. Bu modemi bilmiyorum ama kullanma kılavuzunda şöyle bir şeyden bahsedilmiş; Eki Görüntüle 525480 Genişletmek için tıkla... Şuan PC'den yazıyorum düzeldi galiba. Neyse yinede teşekkürler seni de uğraştırdım biraz kusura bakma. Konu kapanabilir.
Tortue dedi: Modem arayüzüne bilgisayardan erişebilirsin, internet bağlantısına gerek yok. Bu modemi bilmiyorum ama kullanma kılavuzunda şöyle bir şeyden bahsedilmiş; Eki Görüntüle 525480 Genişletmek için tıkla... Şuan PC'den yazıyorum düzeldi galiba. Neyse yinede teşekkürler seni de uğraştırdım biraz kusura bakma. Konu kapanabilir.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 1 Nisan 2020 #12 zalf430 dedi: Şuan PC'den yazıyorum düzeldi galiba. Neyse yinede teşekkürler seni de uğraştırdım biraz kusura bakma. Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, yardım etmek amacımız.
zalf430 dedi: Şuan PC'den yazıyorum düzeldi galiba. Neyse yinede teşekkürler seni de uğraştırdım biraz kusura bakma. Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, yardım etmek amacımız.