İnternet olduğu halde "internete bağlantısı yok" hatası

ugurbaysungur

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, son 1 haftadır masaüstü bilgisayarımdan internete girdiğimde bazı sayfalar tam yüklenmiyor bazı sayfalar da ise internet bağlantısı yok hatası alıyorum. aşağıda sorunlarımı belirten video ve fotoğrafları Drive linkine ekledim. 1 haftadır 3 modem, 3 hat kablosu, 2 Ethernet kablosu denedim. Realtek Controller driveri kaldırıp yeniden kurup tekrar denedim yine bir değişiklik olmadı. Üstüne bir de PC'ye format attım fakat yine değişen bir şey olmadı. Evde kullandığım farklı cihazım olan laptoptan hem Wi-Fi hem de Ethernet bağlantısı olarak denedim ama laptopta bir bu problemlerden biriyle karşılaşmadım sorunsuz bir şekilde erişim var. Ne yapmam gerekiyor?

Drive linki: İnternet sorunu - Google Drive

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, son 1 haftadır masaüstü bilgisayarımdan internete girdiğimde bazı sayfalar tam yüklenmiyor bazı sayfalar da ise internet bağlantısı yok hatası alıyorum. Aşağıda sorunlarımı belirten video ve fotoğrafları Drive linkine ekledim. 1 haftadır 3 modem, 3 hat kablosu, 2 Ethernet kablosu denedim. Realtek Controller driveri kaldırıp yeniden kurup tekrar denedim yine bir değişiklik olmadı. Üstüne bir de PC'ye format attım fakat yine değişen bir şey olmadı. Evde kullandığım farklı cihazım olan laptoptan hem Wi-Fi hem de Ethernet bağlantısı olarak denedim ama laptopta bir bu problemlerden biriyle karşılaşmadım sorunsuz bir şekilde erişim var. Ne yapmam gerekiyor?

Drive linki: İnternet sorunu - Google Drive

Opera'dan kaynaklanıyor olabilir.
Frefox ile deneyin.
Bir de DNS değiştirip deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı