İnternet olmadan antivirüs kullanımı

murat2009

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
Bilgisayarımda internet yok. Windows 8.1 kullanıyorum. Windows Defender kurulu. Geçen gün film CD'si taktığımda virüs algıladı sistem, ayarlara girip baktığımda truva atı adlı virüsü bulmuş ve ben bunları sildim Defender ile. Fakat dediğim gibi internetim yok. Bir zarar görmüş müdür bilgisayar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hayır ama Windows Defender ile tam tarama yaptıra bilirsin. Ayrıca şu antivirüs daha işini görür;
AVG Antivirüs ve Güvenlik Yazılımı - Ücretsiz Antivirüs | Virüs Koruma Yazılımı İndir paralısını indirme çünkü ücretsizi de aynı işi görüyor.

- - - Güncellendi - - -

Defender zaten yetersizdir. İnternetin yoksa daha büyük bir sıkıntı. Bu yüzden offline veritabanı güncelleştirmesi sağlayan yazılımlar kullanmalısın. Yani internet kafeye gittiğinde veya başka bir arkadaşına gittiğinde güncel veritabanını indirip mevcut güvenlik yazılımına aktarabilmelisin.

avast! Software Updates | Download Latest Virus Database Updates

Comodo Anti-Malware Database - Latest additions

Download Avira Fusebundle Generator | Official Website

Senin kide doğru :D

Defender zaten yetersizdir. İnternetin yoksa daha büyük bir sıkıntı. Bu yüzden offline veritabanı güncelleştirmesi sağlayan yazılımlar kullanmalısın. Yani internet kafeye gittiğinde veya başka bir arkadaşına gittiğinde güncel veritabanını indirip mevcut güvenlik yazılımına aktarabilmelisin.

Ek olarak Kaspersky'ın da Offline güncelleme aracı ile güncelleyebilir:
Update Kaspersky Internet Security 2013 offline

Arkadaşlar tarama yaptım temiz gözüküyor bir sorun yok.

- - - Güncellendi - - -

En kısa zamanda internet alacagım, o zaman yardımınıza ihtiyacım olacak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı