ugurser Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 16 28 Temmuz 2022 #1 M31 telefonumda sürekli internet olmadan bağlı hatası alıyorum interneti açıp kapayıncaya kadar bir süre kullanabiliyorum.
M31 telefonumda sürekli internet olmadan bağlı hatası alıyorum interneti açıp kapayıncaya kadar bir süre kullanabiliyorum.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #2 Bağlı gözüküyor ama hiçbir yere giremiyor musunuz?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.187 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #3 ugurser dedi: M31 telefonumda sürekli internet olmadan bağlı hatası alıyorum interneti açıp kapayıncaya kadar bir süre kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bildirim kısmında böyle bir hata alıyorsanız ve tıkladığınızda "DSL Yok" gibi bir uyarı ekranına yönlendiriyorsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin hocam.
ugurser dedi: M31 telefonumda sürekli internet olmadan bağlı hatası alıyorum interneti açıp kapayıncaya kadar bir süre kullanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bildirim kısmında böyle bir hata alıyorsanız ve tıkladığınızda "DSL Yok" gibi bir uyarı ekranına yönlendiriyorsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin hocam.
ugurser Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 16 28 Temmuz 2022 #4 Aqely dedi: Bağlı gözüküyor ama hiçbir yere giremiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet internet erişimi kesiliyor ve Wi-Fi simgesi üstünde ünlem işareti oluyor.
Aqely dedi: Bağlı gözüküyor ama hiçbir yere giremiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet internet erişimi kesiliyor ve Wi-Fi simgesi üstünde ünlem işareti oluyor.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #5 Muhtelemen internetle alakalı bir sorun, bilgisayarınız varsa ondan deneyin. Windows 8 ise sınırlı, Windows 10 ise internet yok, güvenli diyecektir.
Muhtelemen internetle alakalı bir sorun, bilgisayarınız varsa ondan deneyin. Windows 8 ise sınırlı, Windows 10 ise internet yok, güvenli diyecektir.
ugurser Decapat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 16 28 Temmuz 2022 #6 Aqely dedi: Muhtelemen internetle alakalı bir sorun, bilgisayarınız varsa ondan deneyin. Windows 8 ise sınırlı, Windows 10 ise internet yok, güvenli diyecektir. Genişletmek için tıkla... Diğer telefonlarda da oluyor fakat laptopumda sorun çıkmıyor
Aqely dedi: Muhtelemen internetle alakalı bir sorun, bilgisayarınız varsa ondan deneyin. Windows 8 ise sınırlı, Windows 10 ise internet yok, güvenli diyecektir. Genişletmek için tıkla... Diğer telefonlarda da oluyor fakat laptopumda sorun çıkmıyor
abbasmeryem Femtopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Ocak 2024 #7 Merhaba. Sorun çözüldü mü, neler yaptınız . Aynı durumu yaşıyorum ve malesef çözüm bulamadım