Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 29 Ocak 2022 #1 Arkadaşlarla beraber oynayacağız. 4 tane bilgisayar var. Modem ve Wifi var. Wifi kullanılabiliyor. Son düzenleme: 29 Ocak 2022
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 29 Ocak 2022 #2 Your Secret Stalker dedi: Arkadaşlarla beraber oynayacağız. 4 tane bilgisayar var. Modem ve Wifi var. Wifi kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama ping oluyor. Çok önceden denemiştim.
Your Secret Stalker dedi: Arkadaşlarla beraber oynayacağız. 4 tane bilgisayar var. Modem ve Wifi var. Wifi kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama ping oluyor. Çok önceden denemiştim.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 29 Ocak 2022 #3 dyternal dedi: Evet ama ping oluyor. Çok önceden denemiştim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar oluyor?
dyternal dedi: Evet ama ping oluyor. Çok önceden denemiştim. Genişletmek için tıkla... Ne kadar oluyor?
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 29 Ocak 2022 #4 Your Secret Stalker dedi: Ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... Sunucuyu açanda sorun yok. Sunucuyu açmayanlar yürüyemiyor. Bilmiyorum belki sadece bende öyle olmuştur.
Your Secret Stalker dedi: Ne kadar oluyor? Genişletmek için tıkla... Sunucuyu açanda sorun yok. Sunucuyu açmayanlar yürüyemiyor. Bilmiyorum belki sadece bende öyle olmuştur.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 29 Ocak 2022 #5 dyternal dedi: Sunucuyu açanda sorun yok. Sunucuyu açmayanlar yürüyemiyor. Bilmiyorum belki sadece bende öyle olmuştur. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Deneyeceğim.
dyternal dedi: Sunucuyu açanda sorun yok. Sunucuyu açmayanlar yürüyemiyor. Bilmiyorum belki sadece bende öyle olmuştur. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Deneyeceğim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 29 Ocak 2022 #6 Oynanır. Neden ping olsun ki? En kötü kabloyla bağlanır. Çok da güzel oluyor. Biz çok keyif alıyorduk.
Oynanır. Neden ping olsun ki? En kötü kabloyla bağlanır. Çok da güzel oluyor. Biz çok keyif alıyorduk.
mertkaplandar Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #7 Ben daha önce oynuyorudum. Ping yoktu gayet akıcı şekilde oynanabilmekteydi. Ne kadar doğru bilmiyorum ama routeriniz yüzünden ping oluyor olabilir.
Ben daha önce oynuyorudum. Ping yoktu gayet akıcı şekilde oynanabilmekteydi. Ne kadar doğru bilmiyorum ama routeriniz yüzünden ping oluyor olabilir.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.491 Çözümler 15 29 Ocak 2022 #8 İnternet olmadan girilebiliyor olması lazım. Bir 4 kişi yapmıştık ama internet var mıydı yok muydu hatırlayamıyorum. Mantıken internete ihtiyaç yok.
İnternet olmadan girilebiliyor olması lazım. Bir 4 kişi yapmıştık ama internet var mıydı yok muydu hatırlayamıyorum. Mantıken internete ihtiyaç yok.
mertkaplandar Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #9 İnternete ihtiyaç yok. Sadece bir ağa ihtiyaç var. Bu da bağlandıgınız Wi-Fi oluyor.