Nerden bulacağımMümkündür muhtemelen internetten oyun içi dosyalar indirilmiş halde bir dosya bulmanız gerekiyor.
Linki var ise atabilirmisinizMümkündür muhtemelen internetten oyun içi dosyalar indirilmiş halde bir dosya bulmanız gerekiyor.
Telefondaki İnterneti USB yardımıyla bilgisayara başlayabilirsiniz.Nerden bulacağım
Linki var ise atabilirmisiniz
Şimdi ben TLlauncher indirmek istiyorum sürüm de 1.16.220 olsun nereden indireceğimTelefondaki İnterneti USB yardımıyla bilgisayara başlayabilirsiniz.
Olmaz ise telefon ile internetten oynayacağınız versiyonları indirin oyun dosyasında versions klasörüne atın.
Bilgisayarda eternet kablosu yok yani olurmu öyleTelefondaki İnterneti USB yardımıyla bilgisayara başlayabilirsiniz.
Olmaz ise telefon ile internetten oynayacağınız versiyonları indirin oyun dosyasında versions klasörüne atın.
Eğer telefonun android ise bilgisayara USB ile bağlayıp internet sağlayabilirsin. Ayarlarda bir seçenek vardı onu aktifleştirmen gerekiyor. Eskiden ben öyle yapıp bağlıyordum.Bilgisayarda eternet kablosu yok yani olurmu öyle
Benim bilgisayarımda internet yok. Telefona indirip USB atıyorum oradan PC'ye MC indirmek istiyorum ama internetsiz sadece ilk indirme oluyor. Oyun içi indirme olmasın mümkün müdür?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.