İnternet olmasaydı ne yapardınız?

AxiBorea

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ben de daha iyi bir insan olurdum. Böylece bu soruyu sormazdım.

Ben de daha iyi bir insan olurdum. Böylece bu soruyu sormazdım.
Benim için hiç iyi olmazdı, bu kadar alışmışken internetin bir anda kaybolmasına alışamazdım. Bugüne kadar interneti hiç kullanmamış olsaydım da kötü olurdu. Çoğu anılarımı, arkadaşlarımı sanal ortamdan edindim ben.

Şuan yok olsaydı bayağı kötü olurdu. Can sıkıntısından ölürdüm herhalde. Ama hiç olmamış olsaydı hiç sıkıntı olmazdı. Her gün futbol/basketbol maçı yapardım.

Şu an yok olsaydı bayağı kötü olurdu. Can sıkıntısından ölürdüm herhalde. Ama hiç olmamış olsaydı hiç sıkıntı olmazdı. Her gün futbol/basketbol maçı yapardım.

Şuan yok olsaydıya katılmıyorum ama hiç olmamış olsaydı düşüncene katılıyorum. Bende müzik kursunun yanında resim kursu da yapardım. Aynı zamanda şu an üniversite 2. sınıfta olurdum.

Her ay farklı bir alana yoğunlaşıp o alanla ilgili kitap ve makaleleri okurdum. Bunun içinde kütüphaneye dadanmam gerekirdi.

Şuan yok olsaydıya katılmıyorum ama hiç olmamış olsaydı düşüncene katılıyorum. Bende müzik kursunun yanında resim kursu da yapardım. Aynı zamanda şu an üniversite 2. sınıfta olurdum.
İnternet ile akalalı bir şey için üniversiteye gitmekten vaz mı geçtiniz?

İnternet ile akalalı bir şey için üniversiteye gitmekten vaz mı geçtiniz?

Hayır. İnternet yüzünden disiplinsizlik yaşadım ve sorumluluklarıma aldırış etmedim. Bu nedenle şu an 2. defa mezuna kaldım.

Hayır. İnternet yüzünden disiplinsizlik yaşadım ve sorumluluklarıma aldırış etmedim. Bu nedenle şu an 2. defa mezuna kaldım.
Valla babam tek hamlede tıp okudu ben ise maymundan daha fazla sopa yiyorum. Her zaman düşündüm bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…