İnternet olmasaydı ne yapardınız?

Hayır. İnternet yüzünden disiplinsizlik yaşadım ve sorumluluklarıma aldırış etmedim. Bu nedenle şu an 2. defa mezuna kaldım.
Ben yerinizde olsam bu sene sağlam yüklenir ve girerdim bir yere. 2024'te sınava girecek çok fazla kişi olacak. 4+4+4 sisteminin ilk üyeleri onlar. Sayıları çoktu ama tam rakamı unuttum.

Hayır. İnternet yüzünden disiplinsizlik yaşadım ve sorumluluklarıma aldırış etmedim. Bu nedenle şu an 2. defa mezuna kaldım.

Valla babam tek hamlede tıp okudu ben ise maymundan daha fazla sopa yiyorum. Her zaman düşündüm bu durumu.
Ve internet olmasaydı dikkatim bilgisayara odaklanmazdı ve hobilerim bilgisayardan daha az etki bırakırdı.

Ben yerinizde olsam bu sene sağlam yüklenir ve girerdim bir yere. 2024'te sınava girecek çok fazla kişi olacak. 4+4+4 sisteminin ilk üyeleri onlar. Sayıları çoktu ama tam rakamı unuttum.

İnternet olmasaydı sağlam yüklenirdim.

Bu arada haklısın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı