İnternet olması gerekenden yavaş çalışıyor

ibrahimNakas

Hectopat
Daha fazla  
Tatilden geldim ve eve TurkNet'ten internet bağlattım. 1 hafta bekledim sonra arayıp çalışanlar hasta dediler 3 gün daha beklettiler en sonunda bugün interneti bağladılar ama internet çok kötü. 3 download için bu kadar para vereceksem TTNET bağlatayım daha iyi

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-30_143321545.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 62

Hocam kahkaha attım 3 ne yahu. Modem ile alakalı olabilir upload 7 geliyor sanırım o gerçek değeri.

Vallaha hocam internet kablomuz yanmıştı gene 8 alıyorduk biz.

Test yaptığınız sayfa ile alakalı olabilir upload yüksek download düşük garip geldi başka bir sayfa deneyebilir misiniz?

Ayrıca Wi-Fi ile mi bağlısınız Ethernet mi?

Test yaptığınız sayfa ile alakalı olabilir upload yüksek download düşük garip geldi başka bir sayfa deneyebilir misiniz?

Ayrıca Wi-Fi ile mi bağlısınız Ethernet mi?

Ethernet'le bağlanıyorum 4 gösteriyor anlamadım pek olayı müşteri hizmetlerini arıyorum ama kimseyle konuşamıyorum. Bir ara 0.7 bile gördüm böyle rezalet yaşamadım hayatımda

Anlaştığınız paketin hızı ne kadardı?
75

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-30_173923206.png
    19,5 KB · Görüntüleme: 44

Oluşturdum 36 saat içinde gelip çözüceklermiş sanırım. Harika 1.5 haftada 1 internet bağlayamamaları çok ironi komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…