Merhabalar. Neredeyse her gün sabah saat yaklaşık 6 ile 9 arasında internet bağlantımda bir sorun meydana geliyor. Modemde tüm ışıklar yanıyor, Wi-Fi bağlantısında internet var görünüyor fakat herhangi bir yere bağlanmaya çalıştığımda yüklenmiyor veya çok geç yükleniyor. Twitter'da yazıların yüklenmesi 2-3 dakika kadar sürebiliyor fakat fotoğraflar hiç yüklenmiyor mesela. Sanırım internet hızım inanılmaz bir şekilde düşüyor ama servis sağlayıcıma normal görünüyor karşı taraftan. WhatsApp'tan mesajlar geliyor fakat en fazla o kadar oluyor. İnternet hız testi yapmaya çalışıyorum fakat ona da bağlanmıyor hiçbir türlü. Sorunum modemi kapatıp açınca düzeliyor fakat her sabah kalktığımda bunu yapmaktan bıktım artık.
TurkNet kullanıyorum sorunu onlara birçok kez anlatmaya çalıştım fakat onların tarafında bir sorun görünmediğini söylüyorlar. Tracert testi istiyorlar ve onda bir problem göremiyorlar. Hız testi istiyorlar hiçbir yere bağlanamadığımı söylememe rağmen. Modemi fabrika ayarlarına sıfırladım, tekrar Firmware attım fakat sorun çözülmedi. Modem olarak ASUS DSL-AC51 kullanıyorum. Normalde ortalama 70Mbps download ve 7.50Mbps upload alıyorum.
Böyle bir sorunla daha önce karşılaşıp çözebilen var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.