polanchezz Femtopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Ben bunu yazarken başka bir kullanıcı genel bir sorun olduğuna dair mesaj yazmış.Beklemekten başka çare yok gibi görünüyor. polanchezz dedi: Dün her şey normalken, bu sabah bilgisayarı açtığımda Epic Games ve Steam'e, hatta Windows Update'e bile giremediğimi gördüm. Hâlâ girebilmiş değilim. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 26 Haziran 2025
Ben bunu yazarken başka bir kullanıcı genel bir sorun olduğuna dair mesaj yazmış.Beklemekten başka çare yok gibi görünüyor. polanchezz dedi: Dün her şey normalken, bu sabah bilgisayarı açtığımda Epic Games ve Steam'e, hatta Windows Update'e bile giremediğimi gördüm. Hâlâ girebilmiş değilim. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla...
HasanFrk Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #2 polanchezz dedi: Ben bunu yazarken başka bir kullanıcı genel bir sorun olduğuna dair mesaj yazmış. Beklemekten başka çare yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yoğunluktan sebep olmuş olması gerekiyor aynı sorunu 2 3 saat öncesine kadar bende yaşıyordum. Artı 0 Eksi
polanchezz dedi: Ben bunu yazarken başka bir kullanıcı genel bir sorun olduğuna dair mesaj yazmış. Beklemekten başka çare yok gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yoğunluktan sebep olmuş olması gerekiyor aynı sorunu 2 3 saat öncesine kadar bende yaşıyordum.