Bluur Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmenliği 20 Aralık 2024 #1 PttAVM sitesinden 14,90 liraya lisans almıştım, aldığım lisansı denediğim zaman karşıma bu hata çıktı. İnternetim de var halbuki, ne yapmalıyım?
PttAVM sitesinden 14,90 liraya lisans almıştım, aldığım lisansı denediğim zaman karşıma bu hata çıktı. İnternetim de var halbuki, ne yapmalıyım?
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 845 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Bluur dedi: Eki Görüntüle 2378141 PttAVM sitesinden 14,90 liraya lisans almıştım, aldığım lisansı denediğim zaman karşıma bu hata çıktı. İnternetim de var halbuki, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Windows Update tammı hocam?
Bluur dedi: Eki Görüntüle 2378141 PttAVM sitesinden 14,90 liraya lisans almıştım, aldığım lisansı denediğim zaman karşıma bu hata çıktı. İnternetim de var halbuki, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Windows Update tammı hocam?
Bluur Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmenliği 20 Aralık 2024 #3 @Ahnohnim evet.
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 845 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #4 Bluur dedi: Eki Görüntüle 2378141 PttAVM sitesinden 14,90 liraya lisans almıştım, aldığım lisansı denediğim zaman karşıma bu hata çıktı. İnternetim de var halbuki, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam internetiniz arka kısmında reset butonu var ona internet açılıp kapanıncaya kadar bir iğne veya küpe yardımıyla basabilir misiniz? İnternet üzerinden yaptığınız ayarları ve internet geçmişini resetler bu ayar.
Bluur dedi: Eki Görüntüle 2378141 PttAVM sitesinden 14,90 liraya lisans almıştım, aldığım lisansı denediğim zaman karşıma bu hata çıktı. İnternetim de var halbuki, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam internetiniz arka kısmında reset butonu var ona internet açılıp kapanıncaya kadar bir iğne veya küpe yardımıyla basabilir misiniz? İnternet üzerinden yaptığınız ayarları ve internet geçmişini resetler bu ayar.