Tolga Gündoğdu1 Femtopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #11 Doğa Aden dedi: Bilmiyorum ama bende de aynı şekilde telefonda tablette televizyonda internet var ama ethernetle bağladığım bilgisayarımda yok. Peki sorun gider diyince ne hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... dns ile alakalı bir hata vermişti fakat baktığım da herhangi bi değişiklik yoktu Silverhandim dedi: CMD'den MTU ayarı yaparsan düzelebilir. 1458 yapman lazım. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... bunu da denedim fakat sonuç değişmedi o yüzden sistem geri yüklemeden dün windowsu kurduğum ana döndüreceğim gibi gözüküyor
Doğa Aden dedi: Bilmiyorum ama bende de aynı şekilde telefonda tablette televizyonda internet var ama ethernetle bağladığım bilgisayarımda yok. Peki sorun gider diyince ne hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... dns ile alakalı bir hata vermişti fakat baktığım da herhangi bi değişiklik yoktu Silverhandim dedi: CMD'den MTU ayarı yaparsan düzelebilir. 1458 yapman lazım. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... bunu da denedim fakat sonuç değişmedi o yüzden sistem geri yüklemeden dün windowsu kurduğum ana döndüreceğim gibi gözüküyor
NotoriousF Picopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #12 Tolga Gündoğdu1 dedi: Sıralamasına baktım herhangi bir sorun gözükmüyor, garanti olması açısından dizüstü bilgisayarıma taktım ve sorunsuz çalıştı. Kablodan sorun olabilir diyerek farklı bir Ethernet kablosunu taktığım da yine çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın girişinde pin yamulmuş olabilir, normalde çalışması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025
Tolga Gündoğdu1 dedi: Sıralamasına baktım herhangi bir sorun gözükmüyor, garanti olması açısından dizüstü bilgisayarıma taktım ve sorunsuz çalıştı. Kablodan sorun olabilir diyerek farklı bir Ethernet kablosunu taktığım da yine çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın girişinde pin yamulmuş olabilir, normalde çalışması lazım.