İnternet operatör önerisi

akdgn98

Femtopat
Daha fazla  
İnternet tahatütüm yakında bitecek. Şu anda Vodafone 16 MB internet kullanıyorum. Şu anda altyapımı sorgulattıgımda Vodafone'de 50 MB. TurkNet'te 71 MB gösteriyor. Marka bu durumlarda çok önemli mi? Benı yarı yolda bırakmayacak, internet kesintisi yaşatmayacak, güzel önerebileceğiniz, kendinizinde kullandığı operatörleri söyler misiniz?

İnternet tahatütüm yakında bitecek. Şu anda Vodafone 16 MB internet kullanıyorum. Şu anda altyapımı sorgulattıgımda Vodafone'de 50 MB. TurkNet'te 71 MB gösteriyor. Marka bu durumlarda çok önemli mi? Benı yarı yolda bırakmayacak, internet kesintisi yaşatmayacak, güzel önerebileceğiniz, kendinizinde kullandığı operatörleri söyler misiniz?
Comnet ve Netspeed'e bakmanı öneririm.

FixNet'in kampanyası cazip ilgilenebilirsiniz. İlk 6 ay, 100 Mbps 280 TL.
Tek paket harici taahhüt var anladığım kadarıyla, ayrıca sitede neyin ne olduğu belli değil direkt sözleşmeye yönlendiriyor.
Ayrıca Comnet'te 100 Mbps senelik alırsanız 239 TL, birisinin koduyla kaydolursanız 1 ay ücretsiz kullanım alıyorsunuz, başkalarını da davet ederseniz 180 güne kadar ücretsiz kota alabiliyorsunuz vs vs.
Bende peeringler ve fiyatlandırma sebebiyle Netspeed'den geçmeyi düşünüyorum.

Tek paket harici taahhüt var anladığım kadarıyla, ayrıca sitede neyin ne olduğu belli değil direkt sözleşmeye yönlendiriyor.
Ayrıca Comnet'te 100 Mbps senelik alırsanız 239 TL, birisinin koduyla kaydolursanız 1 ay ücretsiz kullanım alıyorsunuz, başkalarını da davet ederseniz 180 güne kadar ücretsiz kota alabiliyorsunuz vs vs.
bende peeringler ve fiyatlandırma sebebiyle Netspeed'den geçmeyi düşünüyorum.

VDSL kısmında Comnet için ben biraz çekinceye sahibim. Bakır altyapı çok sorun çıkarabilen bir tür ve Comnet'in kapattığı hesapları da gördüm. Ancak fiber konusunda Comnet direkt tercih edilir. CS2'de İç Anadolu bölgesinde 32-35 arası ping gördüm gayet güzel.
Sizin Netspeed'de ping değerleriniz nasıldı?

VDSL kısmında Comnet için ben biraz çekinceye sahibim. Bakır altyapı çok sorun çıkarabilen bir tür ve Comnet'in kapattığı hesapları da gördüm. Ancak fiber konusunda Comnet direkt tercih edilir. CS2'de İç Anadolu bölgesinde 32-35 arası ping gördüm gayet güzel.
Sizin Netspeed'de ping değerleriniz nasıldı?
CS2 oynamıyorum, internet değerlerim şu şekilde;
1725532808231.png

100'e 20'lik paketi kullanıyorum, hız altyapıdan kısıtlanmış şekilde (zar zor 50 Mbps'ye yükselttirdim, Turktelekom ve altyapı ile alakalı bir durum).
Ping en son hatırladığım kadarıyla LoL'de 8-12 civarlarındaydı (tam hatırlamıyorum 1 seneye yakındır oynamıyorum, tahmini değerler).
Bunun haricinde dağın başında oturuyorum.

CS2 oynamıyorum, internet değerlerim şu şekilde;
Eki Görüntüle 2303131
100'e 20'lik paketi kullanıyorum, hız altyapıdan kısıtlanmış şekilde (zar zor 50 Mbps'ye yükselttirdim, Türk Telekom ve altyapı ile alakalı bir durum).
Ping en son hatırladığım kadarıyla LoL'de 8-12 civarlarındaydı (tam hatırlamıyorum 1 seneye yakındır oynamıyorum, tahmini değerler).
Bunun haricinde dağın başında oturuyorum.

Aslında ping değerleriniz kötü değil gibi. Ancak Netspeed fiyat artışı yaptığı için haklısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı