İnternet operatörü önerisi

MrDemlicay

Picopat
Daha fazla  
Şu anda Türk Telekom kullanıyorum ve çok da memnundum fakat artık çok pahalı gelmeye başladı. Sizce telekoma o kadar para vermeye değer mi yoksa TurkNet veya Superonline'a falan mı geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Binada kablonet varsa fiyat performans olarak çok uzun zamandır kabloyu tavsiye ediyorum. UyduNet diye de geçiyor. Sitesinden adres sorgulaması yaparak binanızda çekili hat var mı kontrol edebilirsiniz.

Yıllık ödeme ile Türknet alın geçin.

Binada kablonet varsa fiyat performans olarak çok uzun zamandır kabloyu tavsiye ediyorum. UyduNet diye de geçiyor. Sitesinden adres sorgulaması yaparak binanızda çekili hat var mı kontrol edebilirsiniz.
Bu paketi gösteriyor sizce iyi mi?

Hocam Vodafone. Her Hafta Hediye Çarkı Çevirip (Özel Günlerde vs. 2) Bedava İnternet Kazanabilirsniz örneğin pazar günü 1 defa pazartesi günü 1 defa çevirip iki hediyeyi birleştirip kullanabilirsiniz modeminizde bir sorun olursa anında 10 gb gönderiyorlar kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…