İnternet paket önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar milli sorumuzu soruyorum her zamanki gibi. Hangi interneti tercih etmeliyim?
Herkes kafasına göre bir şey diyor ve bir şey anlamıyorum. Bana lütfen yardımcı olabilecek var mı? Hangi interneti niye seçmeliyim, iyi mi kötü mü?
Diyarbakır'da oturuyorum. Önceden Turkcell ve Vodafone kullandım, memnun kalmadım.
Testler şöyle;
  • Milenicom maksimum 85 Mbps.
  • TurkNet maksimum 75 Mbps.
  • Türk Telekom'u bulamadım sadece fiber kullanabilirsiniz yazıyor.
  • NetSpeed maksimum 85 Mbps.
  • Extranet maksimum 85 Mbps.
Şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer fiber altyapınız varsa Kablonet'i düşünebilirsiniz fakat VDSL üzerinden bir hizmet alacaksanız ISS'ler arasında kayda değer bir fark olmayacaktır bu sebeple en uygun fiyatlı olanı tercih edebilirsinz.

Eğer fiber altyapınız varsa Kablonet'i düşünebilirsiniz fakat VDSL üzerinden bir hizmet alacaksanız ISS'ler arasında kayda değer bir fark olmayacaktır bu sebeple en uygun fiyatlı olanı tercih edebilirsinz.
bulunduğum ilde kablonet yok ve ISS falan nedir hiç bilmiyorum
Mehaba bence TürkNet hem ucuz hem ping yok
Mehaba bence TürkNet hem ucuz hem ping yok
Turknetten çok şikayet var büyük ihtimal onu tercih etmem
Millenicom kullandım 130 lira veriyordum 100mbit indirme 8mbit yüklemeye. Türknet de 85 TL veriyorum aynı değerlere. Hangisi ucuzsa onu alın Millenicom Türknet çok benzer zaten.
Merhaba ordaysanız bir şey soracağım millenicom 100 mbps 110 tl acaba sizinki nasıl 130 tl oldu?

Bulunduğum ilde Kablonet yok ve ISS falan nedir hiç bilmiyorum.

TurkNet'ten çok şikayet var büyük ihtimal onu tercih etmem.

Merhaba oradaysanız bir şey soracağım Millenicom 100 Mbps 110 TL acaba sizinki nasıl 130 TL oldu?

İnternet servis sağlayıcı kısaca ISS.
Bu bahsettiğiniz TurkNet NetSpeed Millenicom vs hepsi ISS oluyor. Aralarında internet hızı olarak bir fark yok sadece müşteri memnuniyeti, müşteri hizmetleri gibi konularda bir birinden ayrılıyorlar. Hepsi aynı altyapı üzerinden hizmet verecekleri için kayda değer bir kalite farkı oluşması imkansız. Bu sebeple hız olarak yeterli seviyede olup bütçenize uygun olan servis sağlayıcısını tercih edebilirsiniz.
Ben iki seneden fazla süredir kullandığım NetSpeed'i tavsiye edebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı